vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operari/a manteniment producció, de 18 a 30 anys, amb formació CFGS electricitat i/o mecànica industrial i curs de PRL. A valorar formació en carretons elevadors, plataformes elevadores, primers auxilis, anglès i metodologies LEAN. Tasques a realitzar: compliment del pla de manteniment de les instal·lacions i equips; control de qualitat del servei; així com el compliment dels procediments, del pla de producció, dels estàndards de la companyia a nivell de seguretat i higiene i nivell de qualitat. (Ref. IFMS1648)
   

 

ALIO

 

2015-07-06

   
COMERÇ A L'ENGRÒS I INTERMEDIARIS (EXCEPTE DE VEHICLES)
Mossos de magatzem per càrrega i descàrrega de camions, gestió d'entrada i recepció de mercaderies, preparació de comades i ús de carretons elevadors. Els candidats han de ser nois de 18 a 45 anys, amb formació mínima de graduat en ESO, amb carnet de conduir B, carnet de conducció de carretons, experiència mínima d'1 any en les tasques descrites i en l'ús de radiofreqüència o magatzem informatitzat. (Ref. CEI1644)
   

 

VALLS

 

2015-07-02

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Operaris de conducció de carretons elevadors amb certificat de discapacitat física i/o sensorial. Mínim 1 any d'experiència en conducció de carretó frontal contrapesat, tenir el carnet de conducció de carretó, vehicle propi, i edat de 25 a 55 anys. S'ofereix contracte mínim d'1 any (4 mesos de prova) amb possibilitats de renovació, per treballar a torns rotatius de matí (de 6 a 14 h.) i tarda (de 14 a 22h.) i s'ha de tenir disponibilitat de treballar en torn de nit en cas de necessitat. (Ref. ASSS1643)
   

 

VALLS

 

2015-07-02

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Socorristes per tasques de salvament, prevenció, primers auxilis i compliment de la normativa de les instal·lacions aquàtiques. Candidats/es de 18 a 45 anys, amb formació mínima de graduat en ESO, títol de socorrista aquàtic i a valorar títol del DEA i permís de conduir B, Contracte d'obra/servei a temps parcial o complert depenent dels horaris de la instal·lació aquàtica de la respectiva població on es treballa. (Ref. AARE1642)
   

 

SALOU

 

2015-07-02

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Per ampliació i incorporació immediata es necessiten operaris/es amb experiència en tasques de treball en línia de producció de flux continuo i coneixements en l'ús d'eines de bricolatge. Candidats/es de 20 a 40 anys, formació mínima de graduat en ESO i es valorarà tenir coneixements en el sector fusta, l'ús de carretons elevadors, primers auxilis, llengua anglesa i metodologies LEAN (5's,KAIZEN,JIT). (Ref. IFMS1641)
   

 

ALIO

 

2015-07-01

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electricista industrial amb coneixements de quadres elèctrics, PLC, etc. Formació mínima reglada FP/CFGM electricitat, parlar correctament el català i el castellà, edat de 18 a 50 anys. S'ofereix contracte inicial temporal amb possibilitats de ser indefinit a jornada complerta de 40 hores setmanals, i sou segons conveni sector metal·lúrgic. (Ref. FME1639)
   

 

ALIO

 

2015-06-30

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Treballador/a familiar per tasques assistencials d'atenció a la persona (dutxa, preparació d'àpats, medicació, ingesta, neteja, etc.). Requisits dels candidats/es: De 18 a 50 anys, disponibilitat de vehicle, residència a la comarca de l'Alt Camp, parlar correctament el català i el castellà, formació de grau mig en atenció sociosanitària i/o certificat professional d'atenció sociosanitària a persones dependents, i a valorar l'experiència en atenció a persones amb demència. S'ofereix contracte a temps parcial, amb jornada de treball de les 8 a 12 hores aproximadament. (Ref. ASSS1636)
   

 

CABRA DEL CAMP

 

2015-06-29

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Delineant construcció per tasques d'especejaments de plànols de ferralla. Candidats/es de 20 a 50 anys, amb permís de conduir i formació acabada d'FP II o CFGS especialitat delineació. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta i salari aproximat de 17.000 euros bruts anuals. (Ref. FPMEM1635)
   

 

VALLS

 

2015-06-29

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Conductors de camió frigorífic internacional per transport de mercaderies. Candidats amb experiència mínima d'1 any com a transportista i carnets de conduir C+E. S'ofereix contracte de treball indefinit amb incorporació immediata. (Ref. TE1632)
   

 

LLEIDA

 

2015-06-18

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris de producció i envasat per controlar el bon funcionament de les màquines de producció i envasat. Requisits: Menors de 30 anys amb formació acabada de CFGM especialitat pastisseria i forneria i/o elaboració de productes alimentaris i/o certificat de professionalitat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària, i preferentment amb vehicle propi. S'ofereix contracte de pràctiques a jornada complerta, amb torns rotatius de matí/tarda/nit. (Ref. ARO1631)
   

 

VALLMOLL

 

2015-06-18

   
METAL·LÚRGICA,FABRICACIÓ DE FERRO,ACER I FUNDICIÓ
Transportista per tasques de repartiment amb camió de tres eixos i puntualment tasques d'operari producció. Candidats/es amb carnet de conduir camió, carnet de conduir carretó elevador i carnet de pont grua. Parlar correctament la llengua catalana i castellana. S'ofereix contracte per substitució a jornada completa de 6 a 14 hores i es demana tenir flexibilitat horària. (Ref. MFFAF1623)
   

 

SARRAL

 

2015-06-11

   
INDÚSTRIES TÈXTILS,PELL I CUIR
Oficial de cinteria per tasques de preparació per a la confecció de cintes teixides. Candidats de 18 a 40 anys, amb ganes d'aprendre l'ofici i tindran prioritat els cv que acreditin experiència en empreses del sector tèxtil. S'ofereix contracte amb possibilitats de ser indefinit, amb horari de 6 a 14 hores. (Ref. ITPC1622)
   

 

VALLS

 

2015-06-10

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Tècnic/a d'experimentació electrònica - EMC (Ensayos de Compatibilidad Electromagnética) amb experiència en el sector de l'automoció. Formació mínima CFGS o enginyeria tècnica i alt nivell d'anglès. S'ofereix contracte a jornada completa i a torns. (Ref. APCT1615)
   

 

VALLS

 

2015-06-02

   
EDUCACIÓ
Formador/a de reforç escolar de matemàtiques, física i química, a alumnes de 3r i 4t d'ESO i possiblement de Batxillerat. Els/les candidats/es han de tenir experiència en l'àmbit educatiu, tenir formació universitària d'àmbit científic + CAP o màster equivalent, i estar d'alta d'autònoms. Les classes de reforç s'impartiran pel matí durant el mes de juliol i per la tarda durant el curs escolar, amb una jornada de 2 o 4 hores setmanals amb possibilitats d'ampliació. Salari de 15/20 euros l'hora. (Ref. E1611)
   

 

SARRAL

 

2015-05-25

   
COMERÇ A L'ENGRÒS I INTERMEDIARIS (EXCEPTE DE VEHICLES)
Dependent/a (aprenent de comercial) menor de 30 anys per fer pressupostos, assessorament dels productes comercialitzats i tasques d'atenció al públic en general (Comercialització de productes de tancaments alumini, pvc, fusta....). Imprescindible tenir permís de conduir B i vehicle propi perquè l'empresa té locals a Tarragona, Reus i Valls, i hi ha d'haver disponibilitat per treballar en qualsevol dels 3 municipis depenent de les necessitats diàries. (Ref. CEI1606)
   

 

VALLS

 

2015-05-14

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electricista industrial per tasques d'instal·lacions i manteniment elèctrics. Requisits: Tenir més de 5 anys d'experiència , tenir el permís de conduir B i formació mínima en el sector d'electricista industrial. L'empresa ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit, amb jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1592)
   

 

VALLS

 

2015-04-14

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operari de CNC per tasques de control numèric, programació i manteniment. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, tenir entre 25 i 35 anys, carnet de conduir B, formació mínima d'ESO i coneixements en manteniment bàsic de maquinària i programació CNC. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (horari intensiu). (Ref. IFMS1578)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari/ària de màquina fresadora amb experiència (mínim d'1 any) en control numèric. Tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball. S'ofereix contracte inicial temporal a jornada complerta (de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores) amb possibilitats de convertir-se en contracte indefinit. (Ref. FME1574)
   

 

VALLS

 

2015-03-16

   
COMERÇ AL DETALL
Comercials per captació de nous clients a la zona de Valls i voltants, en la venda a domicili de productes congelats. Formació mínima de graduat en ESO i no cal experiència. S'ofereix contracte mercantil, sou a comissió i incorporació immediata. (Ref. CD1571)
   

 

VALLS

 

2015-03-11

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresador amb experiència prèvia en control numèric. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1548)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Torner amb experiència prèvia en torn convencional. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1547)
   

 

ALIO

 

2015-02-03