vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
FUSTA, MOBLE I SURO
Aprenents per fàbrica sector fusta. Imprescindible tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball i disponibilitat horària per treballar a jornada complerta i partida. Els candidats hauran de ser nois menors de 21 anys, responsables i que parlin correctament les llengües catalana i castellana. (Ref. FS1566)
   

 

ALCOVER

 

2015-03-03

   
ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ
Auxiliar administratiu/va per tasques d'administració de lloguers. Requisits: Ser menor de 30 anys, tenir carnet de conduir B, que no faci més de 5 anys d'obtenció del títol en cicle formatiu de grau mig, grau superior i/o formació universitària, i mínim portar més de 3 mesos a l'atur. (Ref. AG1564)
   

 

VALLS

 

2015-02-25

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Encarregat Packaging per gestionar la secció d'encaixar, programant, preparant i supervisant els recursos materials i humans, per aconseguir els objectius fixats. Formació mínima de graduat en ESO; carnet de carretons elevadors; curs de PRL; coneixements mitjans de llengua anglesa i informàtics. Es valorarà CFGM àmbit industrial, curs de primers auxilis i curs de metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT). Experiència mínima de 2 anys en lloc similar de final de línia de producció de flux continuo. (Ref. FS1558)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Operaris tapissers, de 20 a 40 anys, per executar diferents tasques relacionades amb l'elaboració de peces de tapís sobre superfícies de fibra, espuma i fusta. Experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, coneixements en tapís de materials tèxtils, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i mínim 2 anys d'experiència en lloc similar de línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL . A valorar tenir CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis i de metodologies LEAN (5's, HAIZEN, JIT), i nivell mitjà de llengua anglesa. (Ref. FS1559)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Operaris de muntatge d'estructures principals de fusta amb experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, i amb aplicadors de pagament blanc. Tenir de 20 a 40 anys; experiència mínima de 2 anys en lloc similar i coneixements en línies de producció amb fluix continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i coneixements mitjans de la llengua anglesa. (Ref. FS1560)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Operaris de tall tèxtil amb coneixements de línies de producció amb flux continuo, coneixements en l'ús de màquines de tall vertical i en l'ús de taules per estendre el material tèxtil, així com tenir coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i habilitat en la seva manipulació. Tenir entre 20 i 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà tenir CFGM àrea tèxtil, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. FS1561)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Operaris per tasques de muntatge d'elements de subjecció i acoblament amb eines de caragolat automàtic i amb altres eines de bricolatge. Tenir de 20 a 40 anys i experiència mínima de 2 anys en línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació CFGM àrea de fusta, moble i suro i altres àrees amb aprenentatge d'eines per l'acoblament, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN,JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. FS1562)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Operaris de col·locació de peces d'espuma sobre superfícies de fusta i de peces de fibra sobre superfícies d'espuma. Experiència mínima de 2 anys en línies de producció amb flux continuo, experiència en aplicar pegament calent amb màquines Hot Melt, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres i habilitats en la seva manipulació. Tenir de 20 a 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació en CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN i JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. FS1563)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
GENÈRICS
Comercials per fer tasques de coordinació per taxacions i vendes d'immobles, així com lloguers de vivendes adjudicades. Imprescindible tenir experiència com a comercial d'immobiliària. S'ha de tenir permís de conduir B i vehicle propi, per treballar a la zona de El Vendrell i de Vilanova i la Geltrú. S'ofereix contracte mercantil per SCP i salari entre 16.000-20.000 euros bruts anuals + comissions per vendes. (Ref. GEN1557)
   

 

VENDRELL, EL

 

2015-02-19

   
GENÈRICS
Netejadora amb mínim 2 anys d'experiència per fer tasques de neteja d'aules escolars i zones comuns. Les candidates han de ser dones de 25 a 40 anys, amb carnet de conduir B i vehicle propi, amb domicili a Valls, amb bon nivell de parla i escriptura en llengua castellana i catalana, amb disponibilitat horària (es treballa a jornada complerta en horari de tarda), amb formació mínima de graduat escolar o graduat en ESO, i es valorarà ser una persona dinàmica per fer una feina d'esforç físic i amb facilitat pel treball en equip. S'ofereix contracte d'obra/servei amb possibilitats de renovació a fix discontinu. (Ref. GEN1556)
   

 

VALLS

 

2015-02-17

   
IDIOMES
Formador/a llengua anglesa per impartir classes presencials a treballadors d'empresa en horari de migdies. Requisits: Mínim 4 anys d'experiència com a formador/a; tenir permís de conduir i vehicle propi; i els candidats nacionals hauran de tenir titulació en filologia anglesa. (Ref. IDM1553)
   

 

VALLS

 

2015-02-12

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Comercial amb mínim 2 anys d'experiència en tasques de venda directa al client (assegurances, telefonia, llibres...) per fer prospecció i venta a la zona del Tarragonès per empresa de fabricació i instal·lació de sostres mòbils, cortines de vidre, pèrgoles, etc. Es requereix tenir entre 25 i 40 anys, entendre i parlar correctament el català, permís de conduir B i cotxe propi. S'ofereix jornada de treball flexible, amb sou fix + dietes + quilometratge. (Ref. FS1551)
   

 

VALLS

 

2015-02-09

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Fresador amb experiència prèvia en control numèric. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FM1548)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Torner amb experiència prèvia en torn convencional. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FM1547)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
GENÈRICS
Mossos de magatzem amb certificat de discapacitat +33%. Es requereix tenir el carnet de carretoner i experiència en la conducció de carretons elevadors, tenir coneixements d'ofimàtica i disponibilitat horària per treballar a torns de matí i tarda de dilluns a diumenge (amb el respectiu descans setmanal). Es valorarà l'experiència de treball en el funcionament d'un magatzem. (Ref. GEN1546)
   

 

VALLS

 

2015-01-27

   
GENÈRICS
Persona amb certificat de discapacitat +33% per fer suport a l'encarregat en l'organització de línies de producció. Imprescindible tenir coneixements d'ofimàtica (fulls de càlcul) , tenir disponibilitat horària per treballar a torns matí/tarda de dilluns a diumenge (amb el respectiu descans setmanal) i es valorarà tenir experiència. (Ref. GEN1545)
   

 

VALLS

 

2015-01-27

   
GENÈRICS
Coordinador de magatzem amb certificat de discapacitat +33% per fer tasques de supervisió d'un equip de persones en un magatzem. Imprescindible tenir el carnet de carretoner, coneixements d'ofimàtica i disponibilitat horària per treballar a torns de matí i tarda de dilluns a diumenge (amb el respectiu descans setmanal). Es valorarà tenir experiència en empreses logístiques. (Ref. GEN1544)
   

 

VALLS

 

2015-01-27

   
ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA
Frigorista amb àmplia experiència en electricitat i en reparació i muntatge d'aparells de climatització, càmeres frigorífiques, congeladors, etc. Es requereix tenir carnet de conduir B, residir a Valls o poblacions del voltant, parlar correctament el català i el castellà, i preferiblement tenir menys de 40 anys. (Ref. EE1540)
   

 

VALLS

 

2015-01-15

   
COMERÇ I MÀRQUETING
Cambrera amb experiència mínima de 6 mesos fent tasques de servir taules, atenció al públic, fer cafès, etc. Contracte a temps parcial (de 20 a 25 hores setmanals). Treball per les tardes de dilluns a dissabte. Requisits: de 17 a 25 anys i parlar correctament el català. (Ref. CM1537)
   

 

VALLS

 

2015-01-12

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Electricista amb coneixements en interpretació d'esquemes elèctrics per fer tasques de cablejat d'armaris elèctrics i maquinària. Imprescindible tenir formació en electricitat, experiència i ser menor de 30 anys. Incorporació immediata a jornada complerta. (Ref. FM1534)
   

 

ALIO

 

2014-12-16

   
ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA
Enginyer/a de Software per tasques d'especificació, disseny i verificació de software per microcontroladors, i programació de sistemes en temps real en llenguatge d'alt nivell. Es requereix un mínim d'any d'experiència; formació d'enginyeria tècnica en telecomunicació, electrònica o informàtica; alt nivell oral i escrit en llengua anglesa. S'ofereix feina estable, a jornada complerta i remuneració segons vàlua. (Ref. EE1511)
   

 

VALLS

 

2014-11-03

   
COMERÇ I MÀRQUETING
Tècnic/a comercial per fer tasques d'assessorament tècnic i venda d'eines, per les províncies de Tarragona i Lleida. Es requereix tenir de 25 a 45 anys, el carnet de conduir B, parlar correctament el català, coneixements d'anglès a nivell de lectura i formació d'FP2/CFGS en mecànica o enginyeria mecànica. (Ref. CM1509)
   

 

VALLS

 

2014-10-31

   
TRANSOPORTS I MANTENIMENT VEHICLES
Conductors d'autocar amb carnet D i CAP amb mínim 2 anys d'experiència. (Ref. TM1500)
   

 

TARRAGONA

 

2014-10-23

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Serraller amb més de 2 anys d'experiència per fer tasques de soldadura i muntatge serralleria. (Ref. FM1493)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2014-10-17