vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Auxiliars d'Infermeria per realitzar cures dels pacients. Candidats/es amb una formació mínima de CFGM en auxiliar infermeria. S'ofereix contracte temporal a jornada complerta (torn matí o tarda). Incorporació Immediata. (Ref. ASSS1935)
   

 

SANTA OLIVA

 

2016-08-23

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES INFORMÀTICS,ELECTRÒNICS I ÒPTICS
Peons per tasques de control de màquina CNC i verificació de peces, amb mínim 1 any d'experiència. Candidats homes, amb carnet de conduir B i vehicle propi, i formació mínima CFGM especialitat fabricació mecànica. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta a torns. (Ref. FPIEO1933)
   

 

VALLS

 

2016-08-12

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Comercial amb més de 2 anys d'experiència acreditada fent tasques de comercial i administratives. Candidats/es amb formació mínima de graduat escolar o graduat en ESO, entre 30 i 50 anys, amb carnet B i vehicle propi, parlar i escriure correctament el català, amb habilitats comercials, bon actitud i bona presència. S'ofereix contracte a jornada complerta i horari de matí i tarda. (Ref. APCT1932)
   

 

VALLS

 

2016-08-10

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Mossos de magatzem i conductors/es de carretons preferiblement amb experiència acreditada en tasques d'aprovisionament de línies, descàrrega i càrrega de camions, ús de màquina d'alçada, transport/ubicació/emmagatzematge de palets amb retràctil i frontal. Imprescindible tenir el carnet homologat de conductor de carretó. Candidats/es amb carnet i vehicle propi, amb capacitat d'adaptació ràpida al lloc de treball, puntualitat, responsabilitat i resistència física. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta i horari de les 7 a 15 hores. Salari de 12.076,40 euros bruts any. PER FER LA INSCRIPCIÓ AL PROCÉS DE SELECCIÓ DE L'OFERTA, PRESENTAR-SE A LES OFICINES DE L'IMDL VALLSGENERA, SERVEI D'ACOLLIDA DE 10:30 A 13:30 HORES DE DILLUNS A DIVENDRES. (Ref. ARO1926)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-08-05

   
SERVEIS A EDIFICIS I ACTIVITATS DE JARDINERIA
Peó de manteniment en general amb més de 2 anys d'experiència fent tasques de jardineria, manteniment piscines, neteja, serralleria, obra, etc. Candidats/es de 25 a 58 anys, amb carnet de conduir B i vehicle propi, formació mínima a nivell batxillerat o similar, polivalents i amb iniciativa. Es valorarà tenir el carnet d'aplicador i manipulador de fitosanitaris i també es valorarà tenir el curs de manteniment de piscines d'ús col·lectiu. Disponibilitat geogràfica per treballar al municipi de Valls i pobles del voltant. S'ofereix contracte inicial temporal amb possibilitats de renovació en indefinit. Jornada complerta de treball amb horari flexible. (Ref. SEAJ1923)
   

 

VALLS

 

2016-08-04

   
ACTIVITATS ASSOCIATIVES
Treballador/a amb experiència en manteniment elèctric-mecànic-hidràulic per tasques de responsabilitat de vigilància i manteniment de comunitat de regants (vetllar pel bon funcionament de les instal·lacions, neteja, resoldre les incidències, etc). Candidats/es residents al municipi de Valls, amb permís de conduir B, vehicle propi, formació mínima de graduat escolar però es valorarà tenir més formació, parlar i escriure correctament el català, coneixements informàtics a nivell d'usuari i del programa SCADA. Candidats amb flexibilitat horària: Inicialment la jornada és de 2 hores diàries (matí o tarda, segons estacionalitat) amb possibilitats d'ampliació horària. (Ref. AA1920)
   

 

VALLS

 

2016-07-29

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Administratiu per realitzar tasques d'elaboració d'informes de gestió, control del procés pressupostari, realització d'auditories internes i reporting al controller. Els candidats han de ser homes, de 22 a 27 anys aproximadament, amb permís de conduir B i vehicle propi, coneixements d'anglès intermedi nivell B1, formació universitària finalitzada (especialitats de ciències empresarials; finances i comptabilitat; administració i direcció d'empreses; o similars) i resident al municipi de Valls o voltants. S'ofereix contracte inicial temporal amb possibilitats de ser fix i contracte de treball a jornada complerta, de dilluns a divendres, amb torn partit de matí i tarda. (Ref. ARO1916)
   

 

VALLS

 

2016-07-26

   
CONSTRUCCIÓ
Ajudant per fer tasques d'ajudant oficial electricista. Candidats homes de 21 a 28 anys, amb permís de conduir imprescindible, formació en el sector electricitat, parlar i escriure el català correctament i disponibilitat immediata. S'ofereix contracte a jornada complerta de 8 a 13h. i de 15 a 18h. (Ref. C1915)
   

 

VALLS

 

2016-07-26

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Mossos de magatzem amb certificat de discapacitat +33%. Tasques: Manipulació manual de mercaderies, reciclatge de materials o components defectuosos, mantenir ordre i neteja, respectar les normes de seguretat i PRL, conduir carretó frontal i realitzar totes les tasques assignades pels superiors. Candidats/es de 22 a 55 anys, preferiblement amb experiència en conduir carretons frontals contrapesats i amb condicions físiques adequades per al moviment de mercaderies pesades. Tenir permís de conduir i vehicle propi per arribar al lloc de treball. S'ofereix contracte d'un any (4 mesos de prova) amb possibilitats de renovació, jornada complerta i salari base de 692,66 euros bruts mensuals x 14 pagues amb prima de 125 euros bruts mensuals x 11 pagues. (Ref. ASSS1908)
   

 

VALLS

 

2016-07-18

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Xofer amb més de 5 anys d'experiència en conducció de camió articulat (tràiler). Candidats de 35 a 55 anys aproximadament. S'ofereix contracte de treball fix. Feines de càrrega/descàrrega en àmbit comarcal. (Ref. TE1907)
   

 

SANTES CREUS

 

2016-07-18

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Manipuladors/es preferiblement amb experiència acreditada en tasques d'operari/a fàbrica. Candidats/es amb carnet B i vehicle propi, amb capacitat d'adaptació ràpida al lloc de treball, puntualitat, responsabilitat i resistència física. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta i horari de les 7 a 15 hores. Salari de 11.277,36 euros bruts any. PER FER LA INSCRIPCIÓ AL PROCÉS DE SELECCIÓ DE L'OFERTA, PRESENTAR-SE A LES OFICINES DE L'IMDL VALLSGENERA, SERVEI D'ACOLLIDA DE 10:30 A 13:30 HORES DE DILLUNS A DIVENDRES. (Ref. ARO1905)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-07-15

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Repartidor de mercaderies amb més d'1 any d'experiència. Candidats de 20 a 50 anys, amb permisos de conduir B+C+CAP+Tacògraf. S'ofereix contracte indefinit amb inici immediat. (Ref. TE1902)
   

 

GARIDELLS, ELS

 

2016-07-13

   
VENTA I REPARACIÓ DE VEHICLES DE MOTOR I MOTOCICLETES
Mecànic amb més d'1 any d'experiència en reparació de maquinària agrícola, d'obres i de jardineria. A realitzar tasques de mecànica, electricitat i electrònica; treball en equip; tracte directe amb clients; reparacions al taller i a la casa del client. Requisits: Nois de 25 a 50 anys, parlar i escriure correctament el català i el castellà, carnet de conduir B, coneixements informàtics i d'electrònica, formació mínima nivell FP1. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació, incorporació immediata, horari de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 15 a 19 hores. (Ref. VRVM1895)
   

 

VALLS

 

2016-07-12

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Educadors/es amb interès per treballar amb pacients amb problemes conductuals, addicions i patologia dual per a nou centre psicoterapèutic especialitzat en joves i adolescents. Candidats/es majors de 24 anys; tenir + 2 anys experiència; titulació en educació social, treball social, integració social, monitor de lleure, director de lleure i/o similar; parlar i escriure correctament el català i castellà (es valorarà altres idiomes); informàtica a nivell d'usuari; imprescindible presentar el certificat negatiu per delictes sexuals; tenir el carnet B i vehicle propi; disponibilitat de flexibilitat horària; i formació reglada mínima de batxillerat. S'ofereix contracte inicial temporal amb possibilitats de ser indefinit, sou segons conveni, i jornada complerta de 40 hores setmanals. (Ref. ASSS1894)
   

 

AIGUAMURCIA

 

2016-07-12

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Delineant/projectista per realitzar tasques de disseny de peces i utillatges, realitzar plànols de les parts del projecte i dels respectius conjunts, realitzar les llistes de peces i materials necessaris per a la construcció del projecte. Candidats/es de 18 a 25 anys, permís de conduir i vehicle propi, ús del programa CAD (Solidworks i Autocad) i valorable coneixements de CAM, formació mínima en delineació o CFGS en disseny en fabricació mecànica. S'ofereix contracte de pràctiques a jornada complerta i partida, de dilluns a divendres de 8h. a 13h. i de 14h. a 18h. (Ref. FPMEM1893)
   

 

MONTBLANC

 

2016-07-08

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Tècnic/a programador/a fresadora CNC amb més de 2 anys d'experiència. Candidats/es de 20 a 45 anys, amb permís de conduir B, vehicle propi, ús del programa CAD (Solidworks i Autocad) i CAM (GibbsCAM), formació CFGM de mecanització o CFGS de disseny en fabricació mecànica. Es valorarà tenir experiència en interpretació de plànols o programació a peu de màquina, en maquinària amb control Heidenhain o Fanuc. Contracte eventual amb possibilitats de ser indefinit, a jornada complerta i partida (8-13h. i 14-18h.) (Ref. FPMEM1892)
   

 

MONTBLANC

 

2016-07-08

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Auxiliar de cuina amb més de 3 anys d'experiència acreditada en elaboració de plats freds, neteja de peix, neteja de la cuina, etc. Candidats/es de 22 a 55 anys, que parlin correctament la llengua catalana i castellana, residència al municipi de Valls o voltants, preferiblement amb carnet de manipulació d'aliments i disponibilitat horària per treballar els caps de setmana. S'ofereix contracte inicial temporal a temps parcial. Es treballa els divendres, dissabtes i diumenges. Possibilitats de renovació de contracte amb ampliació d'horaris de treball. (Ref. RH1882)
   

 

VALLS

 

2016-07-05

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electromecànics per tasques de manteniment i reparacions de maquinària, amb més de 2 anys d'experiència. Candidats homes, de 23 a 32 anys, amb permís de conduir B, amb formació mínima d'electrònica, coneixements d'anglès i disponibilitat per viatjar. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació en indefinit. (Ref. FME1873)
   

 

VALLS

 

2016-06-29

   
CONSTRUCCIÓ
Auxiliar administrativa amb més de 2 anys d'experiència demostrable en l'ús del SAP i Excel. Candidates dones, de 20 a 40 anys, amb permís de conduir per desplaçar-se al lloc de treball, formació mínima de grau mitjà/batxillerat, disponibilitat horària i immediata. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada completa. (Ref. C1875)
   

 

PUIGPELAT

 

2016-06-29

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Modista amb més de 3 anys d'experiència en ús de màquines industrials, arreglar americanes, arreglar roba de festa, cosir, etc. Candidats/es majors de 22 anys, que parlin correctament el català i el castellà, formació mínima de graduat escolar/ESO, amb capacitat d'escolta i aprenentatge. S'ofereix contracte a jornada complerta de 9 a 13h. i de 16 a 20h. amb possibilitats de ser contracte indefinit. (Ref. ASP1872)
   

 

VALLS

 

2016-06-28

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Conductor/a de tràiler amb carnet de conduir CE, targeta de tacògraf digital i CAP. Es valorarà tenir el certificat de manipulació d'aliments i carnet de carretó. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació segons vàlua. Jornada de treball i salari segons conveni. Ruta Sarral-Vallmoll. (Ref. TE1865)
   

 

MOLLERUSSA

 

2016-06-15

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electromecànic o electricista amb més d'1 any d'experiència. Candidats que parlin correctament el català i el castellà i amb carnet de conduir B. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta, amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. (Ref. FPMEM1832)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2016-05-05

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresadors CNC amb més de 3 anys d'experiència en tasques de programació, preparació, fabricació de peces, etc. Candidats/es de 30 a 55 anys amb carnet de conduir B. S'ofereix contracte a jornada complerta (de 8 a 17:15 hores) amb possibilitats de ser indefinit. Salari a negociar segons capacitats. (Ref. RIME1829)
   

 

LLORENÇ DEL PENEDES

 

2016-05-03