vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Mecànic industrial per tasques de manteniment mecànic i reparacions mecàniques. Requisits: Tenir més de 10 anys d'experiència com a mecànic industrial, tenir el permís de conduir B, edat de 30 a 50 anys i formació mínima en mecànica. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit i jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1593)
   

 

VALLS

 

2015-04-14

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electricista industrial per tasques d'instal·lacions i manteniment elèctrics. Requisits: Tenir més de 5 anys d'experiència , tenir el permís de conduir B i formació mínima en el sector d'electricista industrial. L'empresa ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit, amb jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1592)
   

 

VALLS

 

2015-04-14

   
CONSTRUCCIÓ
Peó de construcció. Requisits: Tenir formació TPC, de 20h. paleteria o formació 60h. bàsic PRL + 6h. específic ofici paleta; parlar correctament el català i el castellà; tenir mitjà de transport per arribar a l'obra, i es valorarà tenir experiència prèvia en el sector de la construcció i ser jove. S'ofereix contracte fins a final d'obra a jornada complerta en horari intensiu (de 7 a 15 hores de dilluns a divendres). (Ref. C1591)
   

 

PUIGPELAT

 

2015-04-10

   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
Tècnic/a auxiliar de biblioteca en règim de personal funcionari interí. Procés de selecció mitjançant oposició-concurs d'accés lliure. Més informació www.valls.cat i/o BOPT del dijous 2 d'abril de 2015. Termini presentació sol·licituds al Registre General de l'Ajuntament de Valls fins el 22 d'abril de 2015. (Ref. APDSS1589)
   

 

VALLS

 

2015-04-07

   
COMERÇ AL DETALL
Noi de 25 a 45 anys amb carnet de conduir i formació d'electricitat/electrònica per tasques de reposador, manteniment, reparació i recaudació de màquines vending. S'ofereix contracte de mitja jornada (horari de 8:15h. a 12:15h. de dilluns a divendres) però es demana disponibilitat per treballar els caps de setmana en cas d'avaries (possibilitats d'ampliació de contracte). (Ref. CD1583)
   

 

VALLS

 

2015-03-27

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Cuiner/a amb experiència acreditada (mínim d'1 any) per realitzar tasques pròpies d'una cuina. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari d'11 a 15h. i de 20 a 23h. (Ref. RH1585)
   

 

VALLS

 

2015-03-27

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Masovers per tasques de manteniment general d'una casa, jardí, hort, piscina, cuinar, servei de taula, planxa i altres feines. Els candidats han de ser 2 matrimonis en règim interí per tenir cura de 2 finques (una a la província de Barcelona i l'altra a la província de Girona). Requisits: Tenir experiència prèvia en les tasques descrites ja que es demanaran referències; saber parlar correctament el català i el castellà; tenir el permís de conduir tipus B; i tenir disponibilitat horària i geogràfica. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (1 dia de festa setmanal); s'ofereix casa independent pel matrimoni i salari a convenir. (Ref. APCT1580)
   

 

BARCELONA

 

2015-03-24

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operari de CNC per tasques de control numèric, programació i manteniment. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, tenir entre 25 i 35 anys, carnet de conduir B, formació mínima d'ESO i coneixements en manteniment bàsic de maquinària i programació CNC. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (horari intensiu). (Ref. IFMS1578)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Enginyer/a de processos per fer tasques de disseny i implantació de fitxes tècniques, programació CNC, col·laborar en implantació de ERP, I+D+I nous productes. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, formació en enginyeria tècnica o superior, tenir permís de conduir B, tenir entre 25 i 35 anys i coneixements alts de llengua anglesa. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (de 9 a 13h. i de 15 a 19h.). (Ref. IFMS1577)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari/ària de màquina fresadora amb experiència (mínim d'1 any) en control numèric. Tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball. S'ofereix contracte inicial temporal a jornada complerta (de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores) amb possibilitats de convertir-se en contracte indefinit. (Ref. FME1574)
   

 

VALLS

 

2015-03-16

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Perruquer/a amb mínim 2 anys d'experiència acreditada. Inici contracte a mitja jornada i possibilitats d'ampliar a jornada completa. Es valorarà les ganes d'aprendre, l'empatia amb clients, l'atenció al client, formació en l'ofici i tenir bona imatge. (Ref. ASP1573)
   

 

VALLS

 

2015-03-12

   
COMERÇ AL DETALL
Comercials per captació de nous clients a la zona de Valls i voltants, en la venda a domicili de productes congelats. Formació mínima de graduat en ESO i no cal experiència. S'ofereix contracte mercantil, sou a comissió i incorporació immediata. (Ref. CD1571)
   

 

VALLS

 

2015-03-11

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris tècnics de producció amb formació mínima de CFGS o FP2 per control i supervisió de línia de producció. Imprescindible tenir més de 3 anys d'experiència, tenir carnet de conduir B i vehicle propi, residència propera a Montblanc i disponibilitat per treballar dies puntuals. S'ofereix jornada completa en torns rotatius (matí, tarda o nit). (Ref. ARO1570)
   

 

MONTBLANC

 

2015-03-10

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Encarregat Packaging per gestionar la secció d'encaixar, programant, preparant i supervisant els recursos materials i humans, per aconseguir els objectius fixats. Formació mínima de graduat en ESO; carnet de carretons elevadors; curs de PRL; coneixements mitjans de llengua anglesa i informàtics. Es valorarà CFGM àmbit industrial, curs de primers auxilis i curs de metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT). Experiència mínima de 2 anys en lloc similar de final de línia de producció de flux continuo. (Ref. IFMS1558)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris tapissers, de 20 a 40 anys, per executar diferents tasques relacionades amb l'elaboració de peces de tapís sobre superfícies de fibra, espuma i fusta. Experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, coneixements en tapís de materials tèxtils, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i mínim 2 anys d'experiència en lloc similar de línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL . A valorar tenir CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis i de metodologies LEAN (5's, HAIZEN, JIT), i nivell mitjà de llengua anglesa. (Ref. IFMS1559)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de muntatge d'estructures principals de fusta amb experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, i amb aplicadors de pagament blanc. Tenir de 20 a 40 anys; experiència mínima de 2 anys en lloc similar i coneixements en línies de producció amb fluix continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i coneixements mitjans de la llengua anglesa. (Ref. IFMS1560)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de tall tèxtil amb coneixements de línies de producció amb flux continuo, coneixements en l'ús de màquines de tall vertical i en l'ús de taules per estendre el material tèxtil, així com tenir coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i habilitat en la seva manipulació. Tenir entre 20 i 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà tenir CFGM àrea tèxtil, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1561)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris per tasques de muntatge d'elements de subjecció i acoblament amb eines de caragolat automàtic i amb altres eines de bricolatge. Tenir de 20 a 40 anys i experiència mínima de 2 anys en línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació CFGM àrea de fusta, moble i suro i altres àrees amb aprenentatge d'eines per l'acoblament, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN,JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1562)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de col·locació de peces d'espuma sobre superfícies de fusta i de peces de fibra sobre superfícies d'espuma. Experiència mínima de 2 anys en línies de producció amb flux continuo, experiència en aplicar pegament calent amb màquines Hot Melt, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres i habilitats en la seva manipulació. Tenir de 20 a 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació en CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN i JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1563)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
EDUCACIÓ
Formador/a llengua anglesa per impartir classes presencials a treballadors d'empresa en horari de migdies. Requisits: Mínim 4 anys d'experiència com a formador/a; tenir permís de conduir i vehicle propi; i els candidats nacionals hauran de tenir titulació en filologia anglesa. (Ref. E1553)
   

 

VALLS

 

2015-02-12

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresador amb experiència prèvia en control numèric. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1548)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Torner amb experiència prèvia en torn convencional. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1547)
   

 

ALIO

 

2015-02-03