vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Electromecànics per tasques de manteniment industrial amb més d'1 any d'experiència. Candidats/es amb formació professional i/o cicles formatius de l'àmbit mecànica, electrònica i/o electricitat; amb coneixements d'automatismes, neumàtica, hidràulica, PLC i mecànica; tenir el permís de conduir i vehicle propi; tenir autonomia i capacitat resolutiva. A valorar tenir formació d'operador/a de calderes; coneixements en sectors industrials i de bugaderies; i es valoraran les candidatures amb certificat de discapacitat igual o superior al 33% o incapacitat permanent total. S'ofereix jornada de treball complerta i a torns: De 5 a 12:50 hores / d'11 a 18:50 hores / de 16:50 a 24 hores. (Ref. ASP1614)
   

 

REUS

 

2015-05-26

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Operaris/es de bugaderia, amb certificat de discapacitat igual o superior al 33% o incapacitat permanent total, per tasques de classificació i empaquetat de roba. Els/les candidats/es han de tenir capacitat per estar de peu durant llargs períodes de temps, poder aixecar pes fins a 10 kg., poder manipular amb les dues mans, adaptació ràpida al ritme de treball i adaptació a l'ambient de treball d'una nau industrial (altes temperatures a l'estiu, soroll de màquines, etc.). Disponibilitat de vehicle per arribar al lloc de treball. Jornada de treball de dilluns a diumenge (amb dos dies de descans setmanal) a torns de matí/tarda/nit. (Ref. ASP1613)
   

 

REUS

 

2015-05-26

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris/es amb mínim 2 anys d'experiència per fer tasques de treball en línia de producció de flux continuo amb l'ús de grapadores manuals i automàtiques, pistoles de cola i manipulació d'elements de fusta. Candidats/es de 20 a 40 anys, formació mínima de graduat en ESO i es valorarà tenir formació superior en el sector de la Fusta, així com tenir formació en PRL, primers auxilis, metodologies LEAN i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1612)
   

 

ALIO

 

2015-05-25

   
EDUCACIÓ
Formador/a de reforç escolar de matemàtiques, física i química, a alumnes de 3r i 4t d'ESO i possiblement de Batxillerat. Els/les candidats/es han de tenir experiència en l'àmbit educatiu, tenir formació universitària d'àmbit científic + CAP o màster equivalent, i estar d'alta d'autònoms. Les classes de reforç s'impartiran pel matí durant el mes de juliol i per la tarda durant el curs escolar, amb una jornada de 2 o 4 hores setmanals amb possibilitats d'ampliació. Salari de 15/20 euros l'hora. (Ref. E1611)
   

 

SARRAL

 

2015-05-25

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Cambrera de sala amb mínim 6 mesos d'experiència en servei de barra i menjador. Les candidates han de parlar correctament el català i el castellà i tenir de 19 a 35 anys. S'ofereix contracte eventual amb possibilitats de renovació en indefinit, amb jornada de treball segons conveni. Es treballa en horari de 9 a 17 hores i de 14 a 22 hores, alternant cada setmana, de dilluns a diumenge, amb el respectiu descans setmanal. (Ref. RH1610)
   

 

VALLS

 

2015-05-21

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Enquestador/a supermercat amb disponibilitat per treballar a jornada complerta (de 10h a 14h i de 16h a 20 h) durant 3 dies, el 4, 5 i 6 de juny. Salari de 47,20 euros bruts al dia. Requisits: Ser major de 18 anys, formació mínima de graduat en ESO i habilitat en l'ús de tablets, ja que les enquestes es fan amb una tablet. (Ref. ARO1607)
   

 

VALLS

 

2015-05-14

   
COMERÇ A L'ENGRÒS I INTERMEDIARIS (EXCEPTE DE VEHICLES)
Dependent/a (aprenent de comercial) menor de 30 anys per fer pressupostos, assessorament dels productes comercialitzats i tasques d'atenció al públic en general (Comercialització de productes de tancaments alumini, pvc, fusta....). Imprescindible tenir permís de conduir B i vehicle propi perquè l'empresa té locals a Tarragona, Reus i Valls, i hi ha d'haver disponibilitat per treballar en qualsevol dels 3 municipis depenent de les necessitats diàries. (Ref. CEI1606)
   

 

VALLS

 

2015-05-14

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Mecànic industrial per tasques de manteniment mecànic i reparacions mecàniques. Requisits: Tenir més de 10 anys d'experiència com a mecànic industrial, tenir el permís de conduir B, edat de 30 a 50 anys i formació mínima en mecànica. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit i jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1593)
   

 

VALLS

 

2015-04-14

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electricista industrial per tasques d'instal·lacions i manteniment elèctrics. Requisits: Tenir més de 5 anys d'experiència , tenir el permís de conduir B i formació mínima en el sector d'electricista industrial. L'empresa ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit, amb jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1592)
   

 

VALLS

 

2015-04-14

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Masovers per tasques de manteniment general d'una casa, jardí, hort, piscina, cuinar, servei de taula, planxa i altres feines. Els candidats han de ser 2 matrimonis en règim interí per tenir cura de 2 finques (una a la província de Barcelona i l'altra a la província de Girona). Requisits: Tenir experiència prèvia en les tasques descrites ja que es demanaran referències; saber parlar correctament el català i el castellà; tenir el permís de conduir tipus B; i tenir disponibilitat horària i geogràfica. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (1 dia de festa setmanal); s'ofereix casa independent pel matrimoni i salari a convenir. (Ref. APCT1580)
   

 

BARCELONA

 

2015-03-24

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operari de CNC per tasques de control numèric, programació i manteniment. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, tenir entre 25 i 35 anys, carnet de conduir B, formació mínima d'ESO i coneixements en manteniment bàsic de maquinària i programació CNC. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (horari intensiu). (Ref. IFMS1578)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari/ària de màquina fresadora amb experiència (mínim d'1 any) en control numèric. Tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball. S'ofereix contracte inicial temporal a jornada complerta (de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores) amb possibilitats de convertir-se en contracte indefinit. (Ref. FME1574)
   

 

VALLS

 

2015-03-16

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Perruquer/a amb mínim 2 anys d'experiència acreditada. Inici contracte a mitja jornada i possibilitats d'ampliar a jornada completa. Es valorarà les ganes d'aprendre, l'empatia amb clients, l'atenció al client, formació en l'ofici i tenir bona imatge. (Ref. ASP1573)
   

 

VALLS

 

2015-03-12

   
COMERÇ AL DETALL
Comercials per captació de nous clients a la zona de Valls i voltants, en la venda a domicili de productes congelats. Formació mínima de graduat en ESO i no cal experiència. S'ofereix contracte mercantil, sou a comissió i incorporació immediata. (Ref. CD1571)
   

 

VALLS

 

2015-03-11

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresador amb experiència prèvia en control numèric. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1548)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Torner amb experiència prèvia en torn convencional. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1547)
   

 

ALIO

 

2015-02-03