vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
Convocatòria de tècnics/ques per al programa espais de recerca de feina. Concurs oposició lliure per la creació d'una borsa de reserva. Imprescindible tenir el grau universitari o llicenciatura de psicologia, pedagogia i/o psicopedagogia, i tenir més d'un any d'experiència en impartir mòduls de recerca de feina i/o inserció laboral. S'ha d'acreditat el nivell de suficiència de català (certificat C). Interessats presentar instància i documentació al Registre de l'IMDL Vallsgenera fins el 2 de maig de 2016. Les bases d'aquest procés es publiquen al tauler d'anuncis de l'IMDL Vallsgenera i al web www.valls.cat. (Ref. APDSS1827)
   

 

VALLS

 

2016-04-29

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Ajudant fuster amb experiència en tallers o fàbriques de fusteria. Candidats/es que parlin correctament el català i el castellà, de 18 a 42 anys i amb carnet de conduir B. S'ofereix contracte inicial temporal amb jornada de 6 hores de treball diàries. (Ref. IFMS1826)
   

 

VALLS

 

2016-04-28

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Mossos de magatzem amb més d'1 any d'experiència en tasques de preparació de comandes, encaixar els productes, muntar caixes, recepció de comandes i etiquetar. Candidats/es de 20 a 50 anys, amb carnet B i vehicle propi, que parlin correctament el català i el castellà, preferiblement amb experiència en l'ús de radiofreqüència, amb habilitat per treballar amb rapidesa i agilitat, i disponibilitat horària per treballar a jornada complerta de dilluns a dissabte a torns de 6 a 14h/14 a 22h/22 a 6h. S'ofereix contracte inicial temporal amb sou de 7,13 euros bruts l'hora. (Ref. ARO1825)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-04-27

   
SERVEIS A EDIFICIS I ACTIVITATS DE JARDINERIA
Personal per neteja general d'oficines amb disponibilitat per treballar 2 hores setmanals, els dimecres de les 9 a les 11 hores, una vacant per Valls i una altra per Montblanc. Candidats/es de 25 a 50 anys i es valorarà l'experiència en tasques de neteja. S'ofereix contracte eventual amb data d'inici previst pel 2 de maig de 2016. (Ref. SEAJ1824)
   

 

 

2016-04-26

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Monitors/educadors per nou centre psico-terapèutic especialitzat en joves i adolescents. Tasques a realitzar: Gestió i elaboració de les activitats sòcio-educatives; acompanyament educatiu als pacients residents; acompanyament i seguiment en les diferents activitats dels residents; participació en les reunions setmanals interdisciplinàries per revisió dels pacients i plans terapèutics i educatius. Candidats/es majors de 24 anys; que parlin correctament el català i el castellà i es valorarà tenir coneixements d'anglès o altres idiomes; tenir més de 2 anys d'experiència en treball amb adolescents amb problemes de conducta, addicions, patologia, etc; tenir carnet de conduir i vehicle propi; tenir flexibilitat horària; saber informàtica a nivell d'usuari; presentar el certificat de penals per treballar amb menors; formació mínima reglada a nivell de batxillerat o equivalent; i imprescindible tenir el títol d'educador social, monitor o director de lleure homologat. S'ofereix contracte temporal amb possibilitat de renovació en indefinit, a jornada complerta. (Ref. ASSS1823)
   

 

AIGUAMURCIA

 

2016-04-25

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Psicòlegs clínics per treballar amb pacients amb problemes de conducta, addicions i patologia dual per a nou centre residencial. Tasques a realitzar: Visites psicoterapeutes amb els pacients-residents: teràpies individuals i en grup; elaboració d'informes clínics; participació en reunions setmanals interdisciplinàries de revisió dels Plans Terapèutics individualitzats; participació en l'elaboració d'estudis de seguiment, ponències, articles, etc. Imprescindible tenir més de 2 anys d'experiència, grau o llicenciatura en psicologia, parlar correctament el català i el castellà i es valorarà un bon nivell d'anglès i/o altres, estar col·legiat, tenir coneixements d'informàtica, tenir flexibilitat horària, carnet i vehicle propi, i és imprescindible tenir el certificat de penals per treballar amb menors. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació en indefinit, a jornada complerta. (Ref. ASSS1822)
   

 

AIGUAMURCIA

 

2016-04-25

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Administratiu/va amb més de 3 anys d'experiència acreditada en tasques de facturació, certificats de qualitat, reclamació de cobraments, etc. Candidats/es amb carnet de conduir B i vehicle propi, residents al municipi de Valls o voltants, formació mínima acabada de C.F. Grau Superior i menors de 40 anys. S'ofereix contracte a jornada complerta, de les 8 a 19 hores amb descans per dinar, i salari aproximat de 17.000 euros anuals. (Ref. FPMEM1820)
   

 

VALLS

 

2016-04-19

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Auxiliar de cuina amb disponibilitat per treballar els caps de setmana i treballar sota pressió. Candidats/es amb més de 2 anys d'experiència en elaboració de plats freds, neteja del peix, rentar plats, etc. Candidats/es que parlin correctament el català i el castellà, preferiblement amb carnet de manipulador d'aliments, i de 22 a 55 anys. S'ofereix contracte inicial temporal a temps parcial, amb jornada de treball de caps de setmana, amb possibilitats d'ampliació. (Ref. RH1819)
   

 

VALLS

 

2016-04-15

   
FABRICACIÓ DE MATERIAL I EQUIP ELÈCTRIC
Comercial amb més de 2 anys d'experiència per tasques de: Gestionar la cartera de clients de la zona d'Europa oriental, captar nous clients i fidelitzar els actuals, realitzar ofertes i ordres de treball, mantenir reunions amb els departaments de disseny i enginyeria, fer visites comercials als clients de la zona d'Europa oriental. Candidats/es de 25 a 40 anys, permís de conduir B, formació mínima de C.F.G.Mitjà, domini de l'anglès (nivell alt), disponibilitat per viatjar, i coneixements d'electrònica i/o del cablatge. S'ofereix contracte a jornada complerta i sou a negociar. (Ref. FMEE1818)
   

 

VALLS

 

2016-04-11

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Coctelers per treballar durant la temporada d'estiu en hotels. Candidats/es amb experiència en elaboració de còctels. S'ofereix contracte a jornada complerta amb previsió d'inici finals de maig/principi de juny. (Ref. AARE1817)
   

 

SALOU

 

2016-04-04

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Animadors/es turístics amb titulació d'animadors/es per treballar en hotels. Es valorarà tenir experiència. S'ofereix contracte a jornada complerta amb previsió d'inici finals de maig/principi de juny. (Ref. AARE1816)
   

 

SALOU

 

2016-04-04

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Socorristes piscina d'hotels amb titulació. Es valorarà tenir experiència com a socorrista aquàtic. S'ofereix contracte a jornada complerta i previsió d'inici finals de maig/principis de juny. (Ref. AARE1815)
   

 

SALOU

 

2016-04-04

   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
Formador/a del certificat de professionalitat de confecció i publicació de pàgines web. Disponibilitat immediata per iniciar les classes amb una durada de 480 hores. Candidats/es amb formació universitària, tenir el CAP, experiència en l'ofici i mínim 600 hores acreditades d'haver impartit formació. (Ref. APDSS1814)
   

 

VALLS

 

2016-04-04

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Comercial amb certificat de discapacitat + 33%. Les tasques seran de: controlar i fer seguiment del servei a clients, participar en l'organització prèvia a l'entrada del client, complir amb els procediments interns, elaborar enquestes, controlar les ventes, etc. Candidats/es de 25 a 55 anys, que parlin correctament el català i el castellà, amb carnet de conduir B i vehicle propi, amb disponibilitat per viatjar, amb coneixements informàtics, amb més d'1 any d'experiència, amb formació universitària o es valorarà l'experiència demostrable. S'ofereix contracte a jornada complerta amb durada inicial d'1 any. (Ref. ASP1813)
   

 

REUS

 

2016-04-04

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Conductor/a-repartidor/a amb certificat de discapacitat +33% o incapacitat permanent total per repartiment en una bugaderia industrial. Tasques: Carregar els carros de la roba neta al vehicle, transportar la roba al seu destí, descarregar la roba a les instal·lacions dels clients, carregar la roba bruta als carros i aquests al vehicle en les instal·lacions del client, fer entrega dels albarans, revisió del manteniment i neteja del vehicle. Candidats/es que puguin fer esforç físic, amb carnets B+C+CAP+Targeta tacògraf digital, amb experiència en tasques de repartiment i amb disponibilitat per fer formació. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats d'estabilitat a jornada complerta intensiva de dilluns a diumenge, amb descansos rotatius. (Ref. ASP1812)
   

 

REUS

 

2016-03-31

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Encarregat/da de torn de bugaderia amb certificat de discapacitat +33% o incapacitat permanent total. Tasques: Control del repartiment de la roba, control de la recepció i de la revisió de la roba, control de l'expedició de la roba neta, control del procediment de producció, informar de les incidències, formació i control del personal sota el seu càrrec. Requisits: Formació mínima a nivell de batxillerat, es valorarà l'experiència liderant equips de treball, es valorarà l'experiència en bugaderies industrials, tenir el permís de conduir i vehicle propi. S'ofereix contracte estable a jornada complerta intensiva, de dilluns a diumenge amb 2 dies lliures entre setmana rotatius. Torn de matí de 6 a 13:30 hores i torn de tarda de 13:30 a 21 hores, amb els dos torns hi ha 15 minuts de descans. Formació a càrrec de l'empresa. (Ref. ASP1811)
   

 

REUS

 

2016-03-31

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Gerent en formació amb certificat de discapacitat +33%. Tasques: Complir amb les expectatives teòriques i pràctiques del programa de formació de gerents amb els que s'integri aconseguint un lloc de responsabilitat a l'empresa. Candidats amb formació universitària, amb carnet de conduir i vehicle propi, amb coneixements informàtics (SAP, Meta4), amb disponibilitat per fer desplaçaments i canvis de residència en el territori, i es valorarà l'experiència en empreses industrials o del sector serveis i hoteleria. (Ref. ASP1810)
   

 

REUS

 

2016-03-31

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Muntador amb coneixements de paleta per tasques d'instal·lació de finestres d'alumini i PVC. Imprescindible tenir experiència en les tasques descrites. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Candidats menors de 30 anys, amb permís de conduir B i disponibilitat immediata. (Ref. FPMEM1806)
   

 

VALLS

 

2016-03-18

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operaris de fàbrica per aprendre l'ofici i treballar fent tasques de mecanització de torn fresa manual i CNC, mecànica i muntatge de maquinària, pintura industrial. Requisits imprescindibles: Tenir entre 18 i 29 anys, formació acabada d'ESO, CFGM i/o Batxillerat (no es poden inscriure candidats amb formació acabada superior a la descrita). Els contractes de treball estan vinculats al Programa Fem Ocupació per a Joves, regulat per l'ordre EMO/256/2015, de 5 d'agost. (Ref. FME1799)
   

 

ALIO

 

2016-03-10

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Operari/a bugaderia industrial amb certificat de discapacitat +33%. Es valorarà tenir experiència en classificar roba, introduir i recollir la roba a la calandra, empaquetar la roba neta, expedir la roba neta en carros, etc. Candidats/es amb carnet de conduir i vehicle propi, que sàpiguen planxar i amb residència a prop de Reus. S'ofereix contracte temporal a jornada complerta (37,5 hores) de dilluns a diumenge amb 2 dies lliures entre setmana. Horari intensiu a torns fixos: matí de 6h a 13:30 hores amb 15 minuts de descans, i tarda de 13:30h a 21 hores amb 15 minuts de descans. Segons necessitats dels clients es poden modificar els horaris. (Ref. ASP1797)
   

 

REUS

 

2016-03-07

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Gestor/a d'oficina de treball temporal amb més de 2 anys d'experiència en tasques d'enviaments TC's, elaboració de contractes, fer nòmines i liquidacions, tràmits amb tresoreria, altes/baixes/variacions de dades a la seguretat social (Winsuite), tramitació d'IT, facturació, selecció de personal, atenció al client, resolució d'incidències, redacció i publicació d'ofertes. Candidats/es amb formació mínima de CFGS. S'ofereix contracte a jornada complerta, amb horaris de 9 a 14 hores i de 15 a 18 hores de dilluns a divendres. Salari de 15.600 euros bruts anuals. (Ref. APCT1794)
   

 

REUS

 

2016-03-04

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Serraller amb experiència en fabricació amb ferro inoxidable, soldadura i tasques de serralleria en general. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta, amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Imprescindible tenir vehicle propi per arribar al lloc de treball. (Ref. FPMEM1781)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2016-02-04

   
COMERÇ AL DETALL
Mossos de magatzem amb certificat de discapacitat +33% que tinguin més de 2 anys d'experiència en manipulació de productes, preparació de comandes, control de qualitat i tasques similars. Candidats/es de 25 a 40 anys, formació mínima d'ESO i vehicle propi per arribar al lloc de treball (no hi arriba el transport públic). S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8 a 17 hores (descans per dinar). (Ref. CD1782)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-02-04

   
INDÚSTRIES D'ALIMENTACIÓ,BEGUDES I TABAC
Xofer-Repartidor amb carnets de conduir B+C. Requisits: Homes, de 25 a 50 anys, amb més de 3 anys d'experiència acreditada en repartir productes envasats (per exemple aigua) amb camioneta de 10/15 Tn. i que puguin fer esforç físic. (Ref. IABT1780)
   

 

REUS

 

2016-01-28

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Torners/fresadors amb més d'un any d'experiència en mecanització de peces, interpretació de plànols, metròleg, programació i ús de maquinària de control numèric (Fagor, Mazak, Fanuc). Candidats/es amb permís de conduir B, disponibilitat per treballar a Valls o Tarragona, disponibilitat de flexibilitat horària i formació nivell FPII/CFGM. S'ofereix contracte inicial de 3 mesos per E.T.T. + possibilitats d'incorporació a l'empresa, a jornada complerta i torn partit. (Ref. ARO1779)
   

 

 

2016-01-28

   
CONSTRUCCIÓ
Oficials de 3ª elèctrics per treballs de recolzament als oficials de 1ª, propis d'una instal·lació en edificis, preparació de material, tirada de cable, suport i tasques vàries. Imprescindible tenir més d'1 any d'experiència, de 18 a 30 anys, parlar correctament el català i el castellà, i formació mínima d'ESO o CFGM en instal·lacions elèctriques i automàtiques. S'ofereix contracte d'obra o servei, a jornada complerta i horari de 8 a 13 hores i de 14 a 17 hores. (Ref. C1772)
   

 

VALLS

 

2016-01-21

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Administratiu/mosso de magatzem amb més de 2 anys d'experiència fent tasques de: recepció d'entrada i preparació de sortida de material; control d'entrada i sortida de material en el sistema de gestió; verificació d'acceptació i classificació de material per a muntatge; registre i actualització de materials en estoc; conducció de vehicle d'empresa per a transport de materials i personal tècnic; funcions pròpies d'un equip de treball de compres i gestió de magatzems. Requisits: Homes de 21 a 40 anys, que parlin castellà i català, carnets de conduir B i de conduir carretó, formació bàsica, i coneixements d'ofimàtica (Excel). S'ofereix contracte a jornada complerta de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. (Ref. FME1767)
   

 

ALIO

 

2016-01-07

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Empresa de Montblanc cerca peó de neteja amb certificat de discapacitat +33% per anar a fer la neteja d'una fàbrica a Alcover. Candidats/es de 18 a 29 anys, amb disponibilitat de vehicle i disponibilitat per treballar algun dissabte (segons demanda de l'empresa) de les 6 a 13 hores. S'ofereix contracte a jornada complerta de dilluns a divendres de les 6 a les 14 hores, amb salari de 692,66 euros bruts x 14 pagues. (Ref. ASSS1730)
   

 

ALCOVER

 

2015-11-13