vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
Formador/a del mòdul gestió d'unitats d'informació i distribucions turístiques dins el certificat de professionalitat de promoció turística local i informació al visitant. Impartir 40 hores de formació del programa de gestió d'un hotel o establiment turístic. Requisits dels candidats segons la normativa del corresponent certificat de professionalitat (tenir el CAP o curs de formació de formadors o formació universitària en magisteri o pedagogia o 600 hores d'experiència acreditada com a formador/a + 2 anys d'experiència + alguna de les titulacions en administració i direcció d'empreses, ciències actuarials i financeres, economia, turisme o ciències empresarials). (Ref. APDSS1784)
   

 

VALLS

 

2016-02-05

   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
Formador/a d'italià per impartir 40 hores de classes d'italià nivell inicial. Requisits: Tenir experiència com a formador/a, formació universitària i disponibilitat per impartir classes de les 19 a les 20:30 hores (tardes). Remuneració de 26 euros l'hora. (Ref. APDSS1783)
   

 

VALLS

 

2016-02-05

   
COMERÇ AL DETALL
Mossos de magatzem amb certificat de discapacitat +33% que tinguin més de 2 anys d'experiència en manipulació de productes, preparació de comandes, control de qualitat i tasques similars. Candidats/es de 25 a 40 anys, formació mínima d'ESO i vehicle propi per arribar al lloc de treball (no hi arriba el transport públic). S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8 a 17 hores (descans per dinar). (Ref. CD1782)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-02-04

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Serraller amb experiència en fabricació amb ferro inoxidable, soldadura i tasques de serralleria en general. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta, amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Imprescindible tenir vehicle propi per arribar al lloc de treball. (Ref. FPMEM1781)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2016-02-04

   
INDÚSTRIES D'ALIMENTACIÓ,BEGUDES I TABAC
Xofer-Repartidor amb carnets de conduir B+C. Requisits: Homes, de 25 a 50 anys, amb més de 3 anys d'experiència acreditada en repartir productes envasats (per exemple aigua) amb camioneta de 10/15 Tn. i que puguin fer esforç físic. (Ref. IABT1780)
   

 

REUS

 

2016-01-28

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Torners/fresadors amb més d'un any d'experiència en mecanització de peces, interpretació de plànols, metròleg, programació i ús de maquinària de control numèric (Fagor, Mazak, Fanuc). Candidats/es amb permís de conduir B, disponibilitat per treballar a Valls o Tarragona, disponibilitat de flexibilitat horària i formació nivell FPII/CFGM. S'ofereix contracte inicial de 3 mesos per E.T.T. + possibilitats d'incorporació a l'empresa, a jornada complerta i torn partit. (Ref. ARO1779)
   

 

 

2016-01-28

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operari ajudant de producció amb més de 2 anys d'experiència fent tasques d'operari màquines, control qualitat o similar. Tasques a realitzar de carregar i proveir les màquines teixidores amb bobines de 6 quilos aproximadament, lligar fils, controlar que la màquina teula correctament i les línies estiguin completes, control de qualitat, registre de producció, carregar carros de forn de làtex amb les bovines ja teixides, treure rebaves, etc. Candidats homes de 23 a 40 anys, amb formació mínima de batxillerat, amb carnet de conduir B, carnet de carretó i coneixements d'informàtica. S'ofereix contracte a jornada complerta i torns rotatius de matí, tarda i nit. Sou de 6,8 euros bruts a hora diürna. (Ref. ARO1775)
   

 

VALLS

 

2016-01-27

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operari ajudant de producció - BOX amb més de 2 anys d'experiència com a operari de màquines, control de qualitat, etc. Tasques a realitzar de maneig de carretó elevador, carregar màquina de tall amb bovines teixides, organitzar i ubicar en caixes les bovines tallades, organitzar les caixes en prestatges, etc. Candidats homes de 23 a 40 anys, amb formació mínima de batxillerat, carnet de conduir B, carnet de carretó i coneixements d'informàtica. S'ofereix contracte a jornada complerta amb torns rotatius de matí, tarda i nit. Sou de 6,8 euros bruts l'hora diürna. (Ref. ARO1776)
   

 

VALLS

 

2016-01-27

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operari manteniment amb més de 2 anys d'experiència com a mosso de magatzem i conductor de carretons. Tasques de maneig de carretó frontal, organització de bobines en magatzem, actualitzar inventari, etc. Candidats homes de 23 a 40 anys, formació mínima de batxillerat, amb carnet de conduir B, carnet de carretó i coneixements d'informàtica. S'ofereix contracte a jornada complerta amb torns rotatius de matí, tarda i nit i/o torn partit. Sou de 7,63 euros bruts l'hora diürna. (Ref. ARO1777)
   

 

VALLS

 

2016-01-27

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operari de manteniment amb més de 2 anys d'experiència com a mecànic de maquinària. Tasques a realitzar d'ús del carretó, carregar i proveir les màquines teixidores, lligar fils, controlar que la màquina teula correctament i les línies estiguin complertes, control de qualitat, registre de producció, ajust de màquines, reparació d'avaries bàsiques, etc. Candidats homes de 23 a 40 anys, amb formació en mecànica, carnet de conduir B, carnet de carretó i coneixements d'informàtica. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horaris de torns rotatius de matí, tarda i nit. Sou de 7,2 euros bruts l'hora diürna. (Ref. ARO1778)
   

 

VALLS

 

2016-01-27

   
COMERÇ AL DETALL
Dependenta amb més d'1 any d'experiència en comerç d'alimentació, fent tasques d'atenció al públic, preparació de mostradors, neteja, etc. Imprescindible tenir el títol de manipulació d'aliments, formació mínima de graduació en ESO i ser dona. S'ofereix contracte a jornada complerta i sou anual brut de 11.684,64€. (Ref. CD1774)
   

 

VALLS

 

2016-01-26

   
CONSTRUCCIÓ
Oficials de 3ª elèctrics per treballs de recolzament als oficials de 1ª, propis d'una instal·lació en edificis, preparació de material, tirada de cable, suport i tasques vàries. Imprescindible tenir més d'1 any d'experiència, de 18 a 30 anys, parlar correctament el català i el castellà, i formació mínima d'ESO o CFGM en instal·lacions elèctriques i automàtiques. S'ofereix contracte d'obra o servei, a jornada complerta i horari de 8 a 13 hores i de 14 a 17 hores. (Ref. C1772)
   

 

VALLS

 

2016-01-21

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari de manteniment industrial elèctric i mecànic amb més de 5 anys d'experiència. Candidats de 30 a 50 anys, amb carnet de conduir B, i coneixements pneumàtics, elèctrics, mecànics, hidràulics, PLC's, automatismes, etc. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta a torns rotatius. (Ref. RIME1770)
   

 

VALLMOLL

 

2016-01-08

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari per manteniment industrial elèctric i mecànic amb més de 5 anys d'experiència. Candidats de 30 a 50 anys, amb carnet de conduir B, i coneixements elèctrics, mecànics, pneumàtics, hidràulics, PLC's, automatismes, etc. S'ofereix contracte d'obra/servei de 20 hores setmanals en horari de caps de setmana intensius. (Ref. RIME1769)
   

 

VILAVERD

 

2016-01-08

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Administratiu/mosso de magatzem amb més de 2 anys d'experiència fent tasques de: recepció d'entrada i preparació de sortida de material; control d'entrada i sortida de material en el sistema de gestió; verificació d'acceptació i classificació de material per a muntatge; registre i actualització de materials en estoc; conducció de vehicle d'empresa per a transport de materials i personal tècnic; funcions pròpies d'un equip de treball de compres i gestió de magatzems. Requisits: Homes de 21 a 40 anys, que parlin castellà i català, carnets de conduir B i de conduir carretó, formació bàsica, i coneixements d'ofimàtica (Excel). S'ofereix contracte a jornada complerta de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. (Ref. FME1767)
   

 

ALIO

 

2016-01-07

   
CONSTRUCCIÓ
Oficial 1ª paleta amb més de 3 anys d'experiència en tasques d'enderroc d'edificació. Candidats amb formació acreditada del curs de PRL mínim 50 hores i residència a Valls o voltants. S'ofereix contracte fins a final d'obra a jornada complerta, de les 8 a 13 hores i de les 15 a 19 hores. (Ref. C1757)
   

 

VALLS

 

2015-12-09

   
CONSTRUCCIÓ
Peó d'obra amb mínim 5 anys d'experiència per enderrocament manual de parets d'obra. Els candidats han de tenir formació mínima a nivell d'ESO o equivalent i curs de PRL sector construcció (mínim 20 hores). S'ofereix contracte a jornada complerta fins a final d'obra. (Ref. C1751)
   

 

VALLS

 

2015-12-01

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Administratiu/va comercial amb mínim 2 anys d'experiència en tasques d'atenció telefònica als clients, resoldre dubtes, elaborar pressupostos, fer el seguiment dels pressupostos comercials fins el tancament de la venta, gestionar comandes, logística, encàrrecs de direcció i vàries feines administratives. Candidats/es de 25 a 45 anys, amb carnet de conduir B, formació mínima nivell batxillerat, domini del català i el castellà, i nocions d'anglès. S'ha de ser una persona resolutiva, dinàmica, responsable, pro-activa, polivalent, empàtica i amb gran capacitat de treball. (Ref. IFMS1747)
   

 

VALLS

 

2015-11-20

   
COMERÇ AL DETALL
Mossos de magatzem amb més de 2 anys d'experiència acreditada en tasques de manipulació de productes, empaquetat, preparació de comandes i verificació de qualitat del producte. Candidats/es de 25 a 40 anys, amb permís de conduir, vehicle propi per arribar al lloc de treball, i formació mínima d'FP/CFGM. S'ofereix jornada complerta, amb horari de les 8 a 17 hores (amb respectiu descans), amb contracte inicial de 6 mesos i possibilitats de renovació en indefinit. Salari entre 11.000€-12.000€ bruts/anuals. (Ref. CD1737)
   

 

VILA-RODONA

 

2015-11-18

   
VENTA I REPARACIÓ DE VEHICLES DE MOTOR I MOTOCICLETES
Mecànic per tasques de reparació de maquinària agrícola, d'obres, de jardineria i d'indústria, tant al taller com a casa del client, amb mínim 2 anys d'experiència. Candidats de 25 a 40 anys, formació mínima FP o CFGM (sector automoció), coneixements informàtics, a valorar coneixements d'electrònica, carnet de conduir B, i parlar correctament el català i el castellà. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació, a jornada complerta de 9-13h. i 15-19h. de dilluns a divendres. (Ref. VRVM1733)
   

 

VALLS

 

2015-11-16

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Empresa de Montblanc cerca peó de neteja amb certificat de discapacitat +33% per anar a fer la neteja d'una fàbrica a Alcover. Candidats/es de 18 a 29 anys, amb disponibilitat de vehicle i disponibilitat per treballar algun dissabte (segons demanda de l'empresa) de les 6 a 13 hores. S'ofereix contracte a jornada complerta de dilluns a divendres de les 6 a les 14 hores, amb salari de 692,66 euros bruts x 14 pagues. (Ref. ASSS1730)
   

 

ALCOVER

 

2015-11-13

   
CONSTRUCCIÓ
Oficial serraller amb més de 2 anys d'experiència fent tasques de serralleria en general i fabricació al taller de portes, baranes, reixes, etc. Candidats de 25 a 55 anys, que parlin correctament el castellà i el català, i amb permís de conduir B. S'ofereix contracte a jornada complerta, de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores, i sou segons conveni. (Ref. C1724)
   

 

VALLS

 

2015-11-06

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Operaris/es bugaderia industrial amb certificat de discapacitat de +33% per tasques de classificació de roba, empaquetat de roba, etc. Candidats/es de 18 a 60 anys, formació mínima de graduat escolar, permís de conduir i vehicle propi, i que puguin estar de peu dret en llargs períodes de temps, aixecar pesos fins a 20kg., adaptació ràpida al ritme de producció, manipulació amb les dues mans, etc. S'ofereix contracte a jornada complerta de 37,5 hores setmanals. El torn de matí és de les 6h. a 13:30h. (15 minuts per descans) i el torn de tarda és de les 13:30h. a les 21h. (15 minuts per descans). Sou de 690,30 euros bruts mensuals x 14 pagues. (Ref. ASP1719)
   

 

REUS

 

2015-10-29

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris/es embotellament per tasques de verificació de botelles, control de qualitat, embolicar palets, etc. Imprescindible tenir experiència prèvia en línies de producció estant de peu, màxima disponibilitat horària i flexibilitat, tenir el carnet de transpaleta elèctrica, i carnet B amb vehicle propi. S'ofereix contracte temporal segons necessitats de l'empresa, amb jornada de treball de dilluns a diumenge a torns rotatius (6-14h/14-22h/22-6h) , amb salari de 6,25€ bruts/hora i 7,50€ bruts/hora nocturna. (Ref. ARO1716)
   

 

MONTBLANC

 

2015-10-27