vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Cuiner/a amb experiència acreditada (mínim d'1 any) per realitzar tasques pròpies d'una cuina. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari d'11 a 15h. i de 20 a 23h. (Ref. RH1585)
   

 

VALLS

 

2015-03-27

   
COMERÇ AL DETALL
Dependenta de calçat amb experiència mínima de 3 anys fent tasques d'atenció al públic, caixa, reposició i les tasques pròpies d'un comerç. Requisits: Major de 35 anys, parlar correctament el català i el castellà, formació mínima de graduat escolar, tenir permís de conduir i vehicle propi. Disponibilitat horària i geogràfica, perquè es treballa a mitja jornada: 2 matins botiga de Valls + 2 matins botiga de Reus + matí i tarda dissabtes a Reus. Possibilitats d'ampliació de jornada complerta i possibilitats de renovació de contracte inicial temporal. (Ref. CD1584)
   

 

VALLS

 

2015-03-27

   
COMERÇ AL DETALL
Noi de 25 a 45 anys amb carnet de conduir i formació d'electricitat/electrònica per tasques de reposador, manteniment, reparació i recaudació de màquines vending. S'ofereix contracte de mitja jornada (horari de 8:15h. a 12:15h. de dilluns a divendres) però es demana disponibilitat per treballar els caps de setmana en cas d'avaries (possibilitats d'ampliació de contracte). (Ref. CD1583)
   

 

VALLS

 

2015-03-27

   
EDUCACIÓ
Formadors/es del certificat de professionalitat "Activitats auxiliars de comerç". Requisits: Grau de psicologia, pedagogia, magisteri o psicopedagogia; mínim 1 any d'experiència en docència del certificat de professionalitat; experiència professional de 600 hores de formació durant els darrers 7 anys; màster universitari de formació del professorat (CAP); i certificat de professionalitat de docència per a la formació professional superior o 380 hores. (Ref. E1582)
   

 

VENDRELL, EL

 

2015-03-27

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Masovers per tasques de manteniment general d'una casa, jardí, hort, piscina, cuinar, servei de taula, planxa i altres feines. Els candidats han de ser 2 matrimonis en règim interí per tenir cura de 2 finques (una a la província de Barcelona i l'altra a la província de Girona). Requisits: Tenir experiència prèvia en les tasques descrites ja que es demanaran referències; saber parlar correctament el català i el castellà; tenir el permís de conduir tipus B; i tenir disponibilitat horària i geogràfica. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (1 dia de festa setmanal); s'ofereix casa independent pel matrimoni i salari a convenir. (Ref. APCT1580)
   

 

BARCELONA

 

2015-03-24

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Enginyer/a de processos per fer tasques de disseny i implantació de fitxes tècniques, programació CNC, col·laborar en implantació de ERP, I+D+I nous productes. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, formació en enginyeria tècnica o superior, tenir permís de conduir B, tenir entre 25 i 35 anys i coneixements alts de llengua anglesa. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (de 9 a 13h. i de 15 a 19h.). (Ref. IFMS1577)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operari de CNC per tasques de control numèric, programació i manteniment. Es requereix mínim 2 anys d'experiència, tenir entre 25 i 35 anys, carnet de conduir B, formació mínima d'ESO i coneixements en manteniment bàsic de maquinària i programació CNC. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta (horari intensiu). (Ref. IFMS1578)
   

 

VALLS

 

2015-03-20

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Responsable de compres per fer tasques d'aprovisionament de matèria prima, control stock i negociació amb els proveïdors. Es requereix tenir entre 20 i 40 anys, formació universitària en ADE i/o economia, nivell alt d'anglès, experiència en les tasques descrites i es valorarà l'experiència a l'estranger i coneixements de mercats internacionals. (Ref. IFMS1579)
   

 

ALIO

 

2015-03-20

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Cambrera per treballar en servei de taules d'un restaurant. Requisits: Ser dona, mínim 1 any d'experiència en tasques de servir taules, tenir entre 19 i 35 anys, formació mínima de graduat en ESO, parlar correctament el català i el castellà, i tenir disponibilitat de vehicle per arribar al lloc de treball. S'ofereix: contracte inicial temporal a mitja jornada, amb horari de 18 a 22 hores. (Ref. RH1575)
   

 

REUS

 

2015-03-18

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operari/ària de màquina fresadora amb experiència (mínim d'1 any) en control numèric. Tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball. S'ofereix contracte inicial temporal a jornada complerta (de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores) amb possibilitats de convertir-se en contracte indefinit. (Ref. FME1574)
   

 

VALLS

 

2015-03-16

   
ALTRES SERVEIS PERSONALS (BUGADERIA,PERRUQUERIA,ESTèTICA...)
Perruquer/a amb mínim 2 anys d'experiència acreditada. Inici contracte a mitja jornada i possibilitats d'ampliar a jornada completa. Es valorarà les ganes d'aprendre, l'empatia amb clients, l'atenció al client, formació en l'ofici i tenir bona imatge. (Ref. ASP1573)
   

 

VALLS

 

2015-03-12

   
SERVEIS A EDIFICIS I ACTIVITATS DE JARDINERIA
Netejador/a amb mínim 1 any d'experiència per tasques de neteja i manteniment de zones exteriors de les àrees d'autopista de l'Alt Camp i Montblanc. Requisits: Tenir vehicle propi, formació mínima de graduat en ESO o equivalent, saber parlar i escriure en català, i residir a la zona de Valls o Montblanc. Jornada de treball de dilluns a diumenge (1 dia de descans setmanal) en horari de matí, de les 7h. a les 10h. S'ofereix contracte de treball eventual per substitució i sou de 450€ bruts (es paga km. d'una àrea a una altra). (Ref. SEAJ1572)
   

 

VALLS

 

2015-03-12

   
COMERÇ AL DETALL
Comercials per captació de nous clients a la zona de Valls i voltants, en la venda a domicili de productes congelats. Formació mínima de graduat en ESO i no cal experiència. S'ofereix contracte mercantil, sou a comissió i incorporació immediata. (Ref. CD1571)
   

 

VALLS

 

2015-03-11

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris tècnics de producció amb formació mínima de CFGS o FP2 per control i supervisió de línia de producció. Imprescindible tenir més de 3 anys d'experiència, tenir carnet de conduir B i vehicle propi, residència propera a Montblanc i disponibilitat per treballar dies puntuals. S'ofereix jornada completa en torns rotatius (matí, tarda o nit). (Ref. ARO1570)
   

 

MONTBLANC

 

2015-03-10

   
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DEFENSA,SEGURETAT SOCIAL OBLIGATÒRIA
CONVOCATÒRIA (concurs d'accés lliure) per la confecció d'una llista de reserva d'inspectors/es de zona blava. TASQUES: Controlar l'estacionament regulat de la zona de Valls.REQUISITS: Estar en possessió del certificat d'escolaritat o equivalent; tenir reconeguda i amb certificat oficial una minusvalidesa exclusivament física i/o sensorial amb un grau mínim del 33%; tenir la capacitat suficient de mobilitat i desplaçament per al lloc de treball indicat i no tenir dificultats en l'expressió oral; tenir el nivell bàsic de la llengua catalana i el nivell intermedi de la llengua castellana pels candidats que no tinguin nacionalitat espanyola. Més informació: edifici Casa Caritat. Termini fins el 27 de març de 2015. (Ref. APDSS1568)
   

 

VALLS

 

2015-03-06

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Encarregat Packaging per gestionar la secció d'encaixar, programant, preparant i supervisant els recursos materials i humans, per aconseguir els objectius fixats. Formació mínima de graduat en ESO; carnet de carretons elevadors; curs de PRL; coneixements mitjans de llengua anglesa i informàtics. Es valorarà CFGM àmbit industrial, curs de primers auxilis i curs de metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT). Experiència mínima de 2 anys en lloc similar de final de línia de producció de flux continuo. (Ref. IFMS1558)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris tapissers, de 20 a 40 anys, per executar diferents tasques relacionades amb l'elaboració de peces de tapís sobre superfícies de fibra, espuma i fusta. Experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, coneixements en tapís de materials tèxtils, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i mínim 2 anys d'experiència en lloc similar de línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL . A valorar tenir CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis i de metodologies LEAN (5's, HAIZEN, JIT), i nivell mitjà de llengua anglesa. (Ref. IFMS1559)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de muntatge d'estructures principals de fusta amb experiència en l'ús de grapadores automàtiques i manuals, i amb aplicadors de pagament blanc. Tenir de 20 a 40 anys; experiència mínima de 2 anys en lloc similar i coneixements en línies de producció amb fluix continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i coneixements mitjans de la llengua anglesa. (Ref. IFMS1560)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de tall tèxtil amb coneixements de línies de producció amb flux continuo, coneixements en l'ús de màquines de tall vertical i en l'ús de taules per estendre el material tèxtil, així com tenir coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres, i habilitat en la seva manipulació. Tenir entre 20 i 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà tenir CFGM àrea tèxtil, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN, JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1561)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris per tasques de muntatge d'elements de subjecció i acoblament amb eines de caragolat automàtic i amb altres eines de bricolatge. Tenir de 20 a 40 anys i experiència mínima de 2 anys en línies de producció de flux continuo. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació CFGM àrea de fusta, moble i suro i altres àrees amb aprenentatge d'eines per l'acoblament, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN,JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1562)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Operaris de col·locació de peces d'espuma sobre superfícies de fusta i de peces de fibra sobre superfícies d'espuma. Experiència mínima de 2 anys en línies de producció amb flux continuo, experiència en aplicar pegament calent amb màquines Hot Melt, coneixements tècnics de teixits, espumes i fibres i habilitats en la seva manipulació. Tenir de 20 a 40 anys. Formació mínima de graduat en ESO i curs de PRL. Es valorarà formació en CFGM àrea de fusta, moble i suro, curs de primers auxilis, curs en metodologies LEAN (5's, KAIZEN i JIT) i nivell mitjà d'anglès. (Ref. IFMS1563)
   

 

ALIO

 

2015-02-23

   
EDUCACIÓ
Formador/a llengua anglesa per impartir classes presencials a treballadors d'empresa en horari de migdies. Requisits: Mínim 4 anys d'experiència com a formador/a; tenir permís de conduir i vehicle propi; i els candidats nacionals hauran de tenir titulació en filologia anglesa. (Ref. E1553)
   

 

VALLS

 

2015-02-12

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Comercial amb mínim 2 anys d'experiència en tasques de venda directa al client (assegurances, telefonia, llibres...) per fer prospecció i venta a la zona del Tarragonès per empresa de fabricació i instal·lació de sostres mòbils, cortines de vidre, pèrgoles, etc. Es requereix tenir entre 25 i 40 anys, entendre i parlar correctament el català, permís de conduir B i cotxe propi. S'ofereix jornada de treball flexible, amb sou fix + dietes + quilometratge. (Ref. IFMS1551)
   

 

VALLS

 

2015-02-09

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresador amb experiència prèvia en control numèric. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1548)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Torner amb experiència prèvia en torn convencional. Candidats menors de 40 anys (preferiblement) i amb disponibilitat per treballar els caps de setmana si és necessari. (Ref. FME1547)
   

 

ALIO

 

2015-02-03

   
COMERÇ AL DETALL
Cambrera amb experiència mínima de 6 mesos fent tasques de servir taules, atenció al públic, fer cafès, etc. Contracte a temps parcial (de 20 a 25 hores setmanals). Treball per les tardes de dilluns a dissabte. Requisits: de 17 a 25 anys i parlar correctament el català. (Ref. CD1537)
   

 

VALLS

 

2015-01-12

   
ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA
Enginyer/a de Software per tasques d'especificació, disseny i verificació de software per microcontroladors, i programació de sistemes en temps real en llenguatge d'alt nivell. Es requereix un mínim d'any d'experiència; formació d'enginyeria tècnica en telecomunicació, electrònica o informàtica; alt nivell oral i escrit en llengua anglesa. S'ofereix feina estable, a jornada complerta i remuneració segons vàlua. (Ref. EE1511)
   

 

VALLS

 

2014-11-03