vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
EDUCACIÓ
Docent UEC amb mínim 2 anys d'experiència en docència i intervenció amb joves en risc d'exclusió social, i tenir formació en grau d'educació social, pedagogia o similar Tasques a realitzar: Docència de diferents assignatures (socials, entorn, castellà i esport); tutories amb alumnes; disseny, implementació i avaluació de les àrees i àmbits curriculars; adaptació de materials específics, participació en la confecció de materials i activitats específiques pròpies de cada àrea i/o àmbit juntament amb els altres docents; portar a terme el pla de treball elaborat; reconducció de conductes no desitjades i participació activa en la resolució de conflictes; seguiment de l'assistència i comportament de l'alumne a l'aula; valoració del progrés personal i rendiment escolar; control i dinamització de l'espai de pati; i participació en les reunions de l'equip directiu. S'ofereix contracte de substitució per baixa maternal de 30 hores setmanals. Jornada de 8:15h. a 14:15h. de dilluns a divendres. (Ref. E1707)
   

 

VALLS

 

2015-10-08

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Auxiliar informàtica per tasques de manteniment i actualització d'elements informàtics de planta industrial. Es valorarà tenir experiència en informàtica i xarxes. Candidats/es de 18 a 45 anys, disponibilitat per desplaçaments, tenir carnet B i vehicle propi i formació mínima en CFGM. S'ofereix contracte a mitja jornada (matí o tarda). (Ref. TE1704)
   

 

ALCOVER

 

2015-10-05

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Auxiliar per departament de manteniment amb experiència i coneixements de soldadura, electricitat, manteniment en general i fred industrial. S'ofereix contracte a mitja jornada, amb horari flexible (disponibilitat de treballar matí i/o tarda). Candidats de 18 a 45 anys, amb carnet B i vehicle propi i mínim formació en CFGM. (Ref. TE1703)
   

 

ALCOVER

 

2015-10-05

   
REPARACIÓ D'ORDINADORS,EFECTES PERSONALS I ARTICLES D'ÚS DOMÈSTIC
Tècnic informàtic amb mínim 1 any d'experiència en tasques helpdesk i servei tècnic. Candidats de 20 a 30 anys, permís de conduir B i formació mínima de C.F.G.S. S'ofereix contracte a mitja jornada (de 9 a 13 hores) , temporal 6 mesos + possibilitats de renovació en indefinit. (Ref. ROEPA1698)
   

 

VALLS

 

2015-10-01

   
FABRICACIÓ DE MATERIAL I EQUIP ELÈCTRIC
Auxiliar administratiu per departament de compres per realitzar tasques de gestió comandes de compra, tracte amb proveïdors nacionals i internacionals, control d'estocs i magatzem, gestió d'incidències amb proveïdors, etc. Perfil: Home, de 20 a 40 anys, amb carnet de conduir B, nivell alt d'anglès i formació universitària acabada en alguna de les especialitats de: administració i direcció d'empreses, empresarials, economia, i/o finances i comptabilitat. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8-13h.i 15-18h. Salari de 1.131,64 euros bruts mensuals x 14 pagues. (Ref. FMEE1697)
   

 

ALIO

 

2015-09-30

   
CONSTRUCCIÓ
Electromecànic per treballs de manteniment en empresa de Sarral. Formació mínima de C.F.G.M., mínim 3 anys d'experiència, carnet B i vehicle, i tenir disponibilitat per treballar a 5 torns rotatius. S'ofereix contracte de 6 mesos amb possibilitats de renovació i incorporació immediata. (Ref. C1696)
   

 

VALLS

 

2015-09-29

   
FABRICACIÓ DE MATERIAL I EQUIP ELÈCTRIC
Delineant amb mínim 1 any d'experiència amb programes: Solidworks i CAM, control numèric, per departament de disseny. Candidats homes, amb carnet de conduir B i formació acabada C.F.G.S. S'ofereix contracte d'obra/servei de 40 hores setmanals a jornada partida, amb inici immediat i salari de 1.120,43 euros bruts mensuals x 14 pagues. (Ref. FMEE1695)
   

 

ALIO

 

2015-09-28

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Aprenent ofici de fuster per realitzar tasques d'ajudant d'oficial (fer entrega, muntar mobles, etc.). Noi de 18 a 35 anys, que parli correctament el català i el castellà, amb permís de conduir B, amb bona forma física per aixecar pesos i coneixements de les eines sector fusta. S'ofereix contracte temporal a temps parcial amb possibilitats de renovar contracte. (Ref. IFMS1692)
   

 

VALLS

 

2015-09-23

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Educador/a social per tasques de planificació i animació d'activitats socioculturals adreçades a gent gran. Formació universitària en educació social i tenir vehicle propi. S'ofereix contracte temporal a temps parcial amb possibilitats de renovació. Jornada de treball de les 16:30 a 19:30 hores de dilluns a divendres. Sou de 444,97 euros bruts mensuals x jornada de 15 hores setmanals. (Ref. ASSS1689)
   

 

PLA DE SANTA MARIA, EL

 

2015-09-03

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris/es mecànics per treballar en màquina automàtica. Mínim 1 any d'experiència com a mecànic industrial i es valorarà experiència en CNC. Formació professional en mecànica. Treball a torns rotatius de matí/tarda/nit. (Ref. ARO1685)
   

 

VALLS

 

2015-09-02

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Mecatrònics amb mínim 5 anys d'experiència com a tècnic/a de manteniment en electromecànica. Els candidats han de tenir entre 30 i 50 anys, carnet de conduir B, bona actitud i disponibilitat per treballar a torns i els caps de setmana. (Ref. RIME1682)
   

 

VALLS

 

2015-08-11

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Operaris mecànics amb experiència mínima de 5 anys en engreixar i netejar maquinària industrial. Els candidats han de tenir entre 30 i 50 anys, carnet de conduir B, bona actitud i disponibilitat per treballar a torns i els caps de setmana. (Ref. RIME1681)
   

 

VALLS

 

2015-08-11

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Torner amb experiència acreditada en torn convencional. S'ofereix contracte temporal, a jornada complerta, amb possibilitats de renovació en indefinit. (Ref. FME1677)
   

 

ALIO

 

2015-07-30

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Cambrera de sala amb experiència en servei de taula i barra. Les candidates han de parlar correctament el català i el castellà, tenir entre 19 i 35 anys, ser simpàtiques i tenir disponibilitat horària per treballar en torns de les 9 a 17h. o de les 14 a 22h, i de dilluns a diumenge amb el respectiu descans setmanal. (Ref. RH1671)
   

 

VALLS

 

2015-07-22

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris/es embotellament per tasques de verificació de botelles, control de qualitat, embolicar palets, etc. Es requereix experiència mínima d'1 any en tasques d'operari/a en fàbriques a peu dret. Disponibilitat immediata i horària per treballar a torns: de dilluns a diumenge a torns rotatius de 6-14/de 14-22/de 22-6 hores, amb respectiu descans. S'ofereix contracte inicial segons les necessitats de producció de l'empresa i per fer formació, i quan s'ha rebut la formació i la producció és més estable s'estableixen torns més llargs de contracte. Salari de 6,25 euros bruts l'hora i 7,50 euros bruts l'hora de nocturnitat. (Ref. ARO1667)
   

 

MONTBLANC

 

2015-07-17

   
CONSTRUCCIÓ
Administratiu comercial per tasques d'atenció al client, comercialització de tarifes elèctriques de llum i de gas i altres productes, i venda de productes energètics (calderes, aires, etc.) i d'instal·lacions. Candidats homes de 18 a 45 anys, que parlin correctament el català i el castellà, amb carnet de conduir B, amb formació mínima d'àmbit administratiu i capacitat per atenció telefònica i atenció directa al client. S'ofereix contracte temporal, a jornada complerta, amb possibilitats de ser fix. (Ref. C1662)
   

 

VALLS

 

2015-07-14

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Monitors/es de lleure per activitats extra-escolars a partir de l'1 d'octubre de 2015. Imprescindible parlar correctament el català i el castellà, tenir graduat en ESO i títol de monitor/a d'educació i lleure i/o títol per impartir classes d'anglès. Es valorarà tenir coneixements d'anglès, batuka, teatre i/o esports. S'ofereix contracte temporal a temps parcial (tardes de 16:30 a 17:30 hores aprox.) per Les Pobles i Valls. (Ref. AARE1660)
   

 

 

2015-07-13

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Persona amb certificat de discapacitat +33%, polivalent per tasques d'oficina i/o producció. Candidats amb dots de comunicació, coneixements d'ofimàtica i d'anglès, i preferiblement menors de 40 anys. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta. (Ref. IFMS1652)
   

 

ALIO

 

2015-07-07

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Per ampliació i incorporació immediata es necessiten operaris/es amb experiència en tasques de treball en línia de producció de flux continuo i coneixements en l'ús d'eines de bricolatge. Candidats/es de 20 a 40 anys, formació mínima de graduat en ESO i es valorarà tenir coneixements en el sector fusta, l'ús de carretons elevadors, primers auxilis, llengua anglesa i metodologies LEAN (5's,KAIZEN,JIT). (Ref. IFMS1641)
   

 

ALIO

 

2015-07-01

   
COMERÇ A L'ENGRÒS I INTERMEDIARIS (EXCEPTE DE VEHICLES)
Dependent/a (aprenent de comercial) menor de 30 anys per fer pressupostos, assessorament dels productes comercialitzats i tasques d'atenció al públic en general (Comercialització de productes de tancaments alumini, pvc, fusta....). Imprescindible tenir permís de conduir B i vehicle propi perquè l'empresa té locals a Tarragona, Reus i Valls, i hi ha d'haver disponibilitat per treballar en qualsevol dels 3 municipis depenent de les necessitats diàries. (Ref. CEI1606)
   

 

VALLS

 

2015-05-14

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electricista industrial per tasques d'instal·lacions i manteniment elèctrics. Requisits: Tenir més de 5 anys d'experiència , tenir el permís de conduir B i formació mínima en el sector d'electricista industrial. L'empresa ofereix contracte temporal amb possibilitats de ser indefinit, amb jornada de treball intensiva (de 7 a 15 hores). (Ref. RIME1592)
   

 

VALLS

 

2015-04-14