vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament. Per accedir a ser candidat/a de cada oferta de treball publicada, s'ha d'estar d'alta a la borsa de treball municipal, a través de la web vesperfeina.cat o venint personalment a l'entitat IMDL Vallsgenera-Ajuntament de Valls.

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

L'edifici de Casa Caritat -IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla, 37 A de Valls
977612010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

ocupació municipi data
   
EDUCACIÓ
Socorristes en instal·lacions aquàtiques i en espais naturals per tasques de vigilància, salvament, socorrisme i primers auxilis. Imprescindible tenir de 18 a 40 anys, titulació de socorrista aquàtic i/o monitors esportius. S'ofereix contracte d'obra/servei, amb horari depenent de la instal·lació d'arreu la província Tarragona. (Ref. E1867)
   

 

-PROVINCIA-

 

2016-06-15

   
INDÚSTRIES DE LA FUSTA,MOBLES I SURO
Inspector/a de qualitat per tasques de control i inspecció de la matèria prima, procés productiu i producte final. Imprescindible tenir coneixements d'ofimàtica (word, excel i correu electrònic) i nivell mig-alt d'anglès. Es valorarà tenir experiència prèvia i coneixements de LEAN i 5s. S'ofereix contracte indefinit a jornada complerta de 6 a 14:30 hores. (Ref. IFMS1866)
   

 

ALIO

 

2016-06-15

   
TRANSPORTS I EMMAGATZEMATGE
Conductor/a de tràiler amb carnet de conduir CE, targeta de tacògraf digital i CAP. Es valorarà tenir el certificat de manipulació d'aliments i carnet de carretó. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació segons vàlua. Jornada de treball i salari segons conveni. (Ref. TE1865)
   

 

MOLLERUSSA

 

2016-06-15

   
ACTIVITATS PROFESSIONALS,CIENTÍFIQUES I TÈCNIQUES
Dissenyador/a gràfic per tasques de retoc fotografia, disseny gràfic, maquetació, gestió de xarxes socials i atenció al client. Es valorarà tenir experiència i formació en les tasques descrites. És requisit imprescindible dominar el photoshop i indesign. Candidats/es amb capacitat de treball en equip, de bon tracte amb els clients, serietat i puntuals. S'ofereix contracte a jornada complerta i partida (de dilluns a divendres matí i tarda i dissabtes al matí). (Ref. APCT1844)
   

 

VALLS

 

2016-06-01

   
COMERÇ AL DETALL
Dependenta per tasques d'atenció al públic, venda d'articles de regal, portar la caixa, preparar comandes, fer aparadors, etc. Candidates dones de 27 a 40 anys, amb més de 5 anys d'experiència en tasques de venda i caixa, que parli correctament el català, amb formació acabada de CFGM o FP1 i és requisit imprescindible estar inscrita com a demandant d'ocupació a l'oficina de treball. S'ofereix contracte de substitució per baixa de maternitat, a temps parcial, de 33,5 hores setmanals, amb horari de dilluns a dissabte pels matins + una tarda. (Ref. CD1839)
   

 

VALLS

 

2016-05-25

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operaris de producció per fer tasques de comprovació de l'estat de botelles, traient les que estan defectuoses, introduir les botelles a la línia i fer els palets. Candidats homes, de 25 a 50 anys, amb disponibilitat horària, carnet de conduir i vehicle propi. S'ofereix contracte d'obra/servei amb torns rotatius de matí/tarda/nit de dilluns a diumenge. Salari de 6,25 euros l'hora normal, 7,5 euros l'hora nocturna i 7,5 euros l'hora extra. (Ref. ARO1838)
   

 

MONTBLANC

 

2016-05-23

   
INDÚSTRIES D'ALIMENTACIÓ,BEGUDES I TABAC
Peó especialista polivalent amb experiència demostrable en portar carretons elevadors de la marca Linde accedint a estanteries en profunditat, amb capacitat per fer-se responsable d'una línia de producció, i amb coneixements (acreditats amb títol del curs) en mecànica i/o electricitat per ajudar a tècnics en la reparació d'avaries i canvis de línies de producció. Candidats amb carnet de conduir B i vehicle propi, amb carnet de conducció de carretons i disponibilitat horària per treballar amb flexibilitat d'horaris. S'ofereix contracte, a jornada complerta, inicial temporal i possibilitats de renovació en indefinit. Salari segons conveni i vàlua del candidat. (Ref. IABT1837)
   

 

SANTES CREUS

 

2016-05-20

   
ACTIVITATS FINANCERES I D'ASSEGURANCES
Comercials d'assegurances privades per treballar en exclusiu d'agent d'assegurances. Candidats/es de 25 a 55 anys, que parlin correctament el català i el castellà, formació mínima a nivell de batxillerat, amb permís de conduir i vehicle propi. S'ofereix contracte MERCANTIL amb sou fix + variable, a jornada complerta. Zona de treball Alt Camp i Conca de Barberà. (Ref. AFA1834)
   

 

VALLS

 

2016-05-12

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Electromecànic o electricista amb més d'1 any d'experiència. Candidats que parlin correctament el català i el castellà i amb carnet de conduir B. S'ofereix contracte d'obra/servei a jornada complerta, amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. (Ref. FPMEM1832)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2016-05-05

   
REPARACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Fresadors CNC amb més de 3 anys d'experiència en tasques de programació, preparació, fabricació de peces, etc. Candidats/es de 30 a 55 anys amb carnet de conduir B. S'ofereix contracte a jornada complerta (de 8 a 17:15 hores) amb possibilitats de ser indefinit. Salari a negociar segons capacitats. (Ref. RIME1829)
   

 

LLORENÇ DEL PENEDES

 

2016-05-03

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Operària de magatzem amb més d'1 any d'experiència en tasques de preparació de comandes, encaixar els productes, muntar caixes, recepció de comandes i etiquetar. Candidates preferiblement dones, de 20 a 50 anys, amb carnet B i vehicle propi, que parlin correctament el català i el castellà, amb habilitat per treballar amb rapidesa i agilitat, i disponibilitat horària per treballar a jornada complerta de dilluns a dissabte a torns de 6 a 14h/14 a 22h/22 a 6h. Es valorarà tenir experiència en l'ús de radiofreqüència, S'ofereix contracte inicial temporal amb sou de 7,13 euros bruts l'hora. (Ref. ARO1825)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-04-27

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Monitors/educadors per nou centre psico-terapèutic especialitzat en joves i adolescents. Tasques a realitzar: Gestió i elaboració de les activitats sòcio-educatives; acompanyament educatiu als pacients residents; acompanyament i seguiment en les diferents activitats dels residents; participació en les reunions setmanals interdisciplinàries per revisió dels pacients i plans terapèutics i educatius. Candidats/es majors de 24 anys; que parlin correctament el català i el castellà i es valorarà tenir coneixements d'anglès o altres idiomes; tenir més de 2 anys d'experiència en treball amb adolescents amb problemes de conducta, addicions, patologia, etc; tenir carnet de conduir i vehicle propi; tenir flexibilitat horària; saber informàtica a nivell d'usuari; presentar el certificat de penals per treballar amb menors; formació mínima reglada a nivell de batxillerat o equivalent; i imprescindible tenir el títol d'educador social, monitor o director de lleure homologat. S'ofereix contracte temporal amb possibilitat de renovació en indefinit, a jornada complerta. (Ref. ASSS1823)
   

 

AIGUAMURCIA

 

2016-04-25

   
ACTIVITATS SANITÀRIES I DE SERVEIS SOCIALS
Psicòlegs clínics per treballar amb pacients amb problemes de conducta, addicions i patologia dual per a nou centre residencial. Tasques a realitzar: Visites psicoterapeutes amb els pacients-residents: teràpies individuals i en grup; elaboració d'informes clínics; participació en reunions setmanals interdisciplinàries de revisió dels Plans Terapèutics individualitzats; participació en l'elaboració d'estudis de seguiment, ponències, articles, etc. Imprescindible tenir més de 2 anys d'experiència, grau o llicenciatura en psicologia, parlar correctament el català i el castellà i es valorarà un bon nivell d'anglès i/o altres, estar col·legiat, tenir coneixements d'informàtica, tenir flexibilitat horària, carnet i vehicle propi, i és imprescindible tenir el certificat de penals per treballar amb menors. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de renovació en indefinit, a jornada complerta. (Ref. ASSS1822)
   

 

AIGUAMURCIA

 

2016-04-25

   
RESTAURACIÓ I HOTELERIA
Auxiliar de cuina amb disponibilitat per treballar els caps de setmana i treballar sota pressió. Candidats/es amb més de 2 anys d'experiència en elaboració de plats freds, neteja del peix, rentar plats, etc. Candidats/es que parlin correctament el català i el castellà, preferiblement amb carnet de manipulador d'aliments, i de 22 a 55 anys. S'ofereix contracte inicial temporal a temps parcial, amb jornada de treball de caps de setmana, amb possibilitats d'ampliació. (Ref. RH1819)
   

 

VALLS

 

2016-04-15

   
FABRICACIÓ DE MATERIAL I EQUIP ELÈCTRIC
Comercial amb més de 2 anys d'experiència per tasques de: Gestionar la cartera de clients de la zona d'Europa oriental, captar nous clients i fidelitzar els actuals, realitzar ofertes i ordres de treball, mantenir reunions amb els departaments de disseny i enginyeria, fer visites comercials als clients de la zona d'Europa oriental. Candidats/es amb permís de conduir B, domini de l'anglès (nivell alt) i disponibilitat per viatjar. S'ofereix contracte a jornada complerta i sou a negociar. (Ref. FMEE1818)
   

 

VALLS

 

2016-04-11

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Socorristes piscina d'hotels amb titulació. Es valorarà tenir experiència com a socorrista aquàtic. S'ofereix contracte a jornada complerta i previsió d'inici finals de maig/principis de juny. (Ref. AARE1815)
   

 

SALOU

 

2016-04-04

   
ACTIVITATS ARTÍSTIQUES,RECREATIVES I D'ENTRETENIMENT
Animadors/es turístics amb titulació d'animadors/es per treballar en hotels. Es valorarà tenir experiència. S'ofereix contracte a jornada complerta amb previsió d'inici finals de maig/principi de juny. (Ref. AARE1816)
   

 

SALOU

 

2016-04-04

   
FABRICACIÓ DE PRODUCTES METÀL·LICS,EXCEPTE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Muntador amb coneixements de paleta per tasques d'instal·lació de finestres d'alumini i PVC. Imprescindible tenir experiència en les tasques descrites. S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. Candidats menors de 30 anys, amb permís de conduir B i disponibilitat immediata. (Ref. FPMEM1806)
   

 

VALLS

 

2016-03-18

   
COMERÇ AL DETALL
Mossos de magatzem amb certificat de discapacitat +33% que tinguin més de 2 anys d'experiència en manipulació de productes, preparació de comandes, control de qualitat i tasques similars. Candidats/es de 25 a 40 anys, formació mínima d'ESO i vehicle propi per arribar al lloc de treball (no hi arriba el transport públic). S'ofereix contracte a jornada complerta amb horari de 8 a 17 hores (descans per dinar). (Ref. CD1782)
   

 

VILA-RODONA

 

2016-02-04

   
ACTIVITATS RELACIONADES AMB L'OCUPACIÓ
Torners/fresadors amb més d'un any d'experiència en mecanització de peces, interpretació de plànols, metròleg, programació i ús de maquinària de control numèric (Fagor, Mazak, Fanuc). Candidats/es amb permís de conduir B, disponibilitat per treballar a Valls o Tarragona, disponibilitat de flexibilitat horària i formació nivell FPII/CFGM. S'ofereix contracte inicial de 3 mesos per E.T.T. + possibilitats d'incorporació a l'empresa, a jornada complerta i torn partit. (Ref. ARO1779)
   

 

 

2016-01-28

   
FABRICACIÓ DE MAQUINÀRIA I EQUIPS
Administratiu/mosso de magatzem amb més de 2 anys d'experiència fent tasques de: recepció d'entrada i preparació de sortida de material; control d'entrada i sortida de material en el sistema de gestió; verificació d'acceptació i classificació de material per a muntatge; registre i actualització de materials en estoc; conducció de vehicle d'empresa per a transport de materials i personal tècnic; funcions pròpies d'un equip de treball de compres i gestió de magatzems. Requisits: Homes de 21 a 40 anys, que parlin castellà i català, carnets de conduir B i de conduir carretó, formació bàsica, i coneixements d'ofimàtica (Excel). S'ofereix contracte a jornada complerta de 8 a 13 hores i de 15 a 18 hores. (Ref. FME1767)
   

 

ALIO

 

2016-01-07