vesperfeina.cat
Ofertes laborals del territori

Les ofertes laborals aquí publicades s'actualitzen diàriament Recordeu-vos que per poder sol·licitar les ocupacions que podeu veure en aquest apartat, heu d'estar donats d'alta a la Borsa de Treball, bé via vesperfeina.cat o bé via Servei Sòlid, de Casa Caritat - Ajuntament de Valls

Si estàs interessat en cap oferta laboral adreça't a:

Servei SÒLID, de 09:00 - 14:00 h
Casa Caritat . Ajuntament de Valls
Crta. del Pla, 37
977 612 010
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
-no cal que adjuntis novament el teu CV-

 

ocupació municipi data
   
EDIFICACIÓ I OBRA CIVIL
Soldador d'estructures metàl·liques amb més de 4 anys d'experiència. Es valorarà tenir formació de PRL 20h. i d'estructures metàl·liques 6h. Inici immediat amb contracte d'obra a jornada complerta. Població de treball: Molins de Rei. El desplaçament és amb vehicle d'empresa, però es requereix tenir vehicle propi. (Ref. EO1450)
   

 

MOLINS DE REI

 

2014-08-26

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Mecànic ajustador per fer tasques de manteniment industrial (desenvolupar les operacions que intervenen en el procés de mecanització, muntatge i verificació de peces, components i conjunts mecànics industrials, fent manteniment de primer nivell, i elaborant processos de treball, seguint les instruccions indicades en els documents tècnics). Mínim 5 anys d'experiència. Preferiblement de 30 a 55 anys. (Ref. FM1447)
   

 

LLORENÇ DEL PENEDES

 

2014-08-05

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Fresador per fer tasques amb torn convencional i possibles treballs de manteniment. Experiència mínima de 5 anys com a fresador. Preferiblement de 30 a 55 anys. (Ref. FM1446)
   

 

LLORENÇ DEL PENEDES

 

2014-08-05

   
HOSTELERIA I TURISME
Cambreres de 18 a 30 anys, amb formació acabada de graduat en ESO, batxillerat i/o CFGM, per treballar en restaurant. Parlar correctament el català i mitjà de transport per arribar al lloc de treball. Contracte de treball a temps parcial amb durada mínima de 6 mesos i 300 hores de formació en l'ofici. (Ref. HT1443)
   

 

FONTSCALDES

 

2014-07-25

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Oficial 1ª o 2ª Electricista amb mínim 1 any d'experiència en cablejat d'armaris elèctrics i maquinària. Jornada de treball complerta de 8h. a 13h.i de 15h. a 18h. amb incorporació immediata. Requisits: Formació en electricitat, coneixements en interpretació esquemes elèctrics i preferiblement edat màxima de 30 anys. (Ref. FM1442)
   

 

ALIO

 

2014-07-25

   
TRANSOPORTS I MANTENIMENT VEHICLES
Electromecànic/a de camions i autobusos per a dur a terme el manteniment, diagnòstic i reparació electromecànica de camions multimarca així com de la pròpia flota d'autobusos. Es requereix experiència en manteniment, diagnòstic i reparació de flotes internes de vehicles industrials, preferentment camions i/o autobusos. Formació de CFGS Manteniment de vehicles autopropulsats o formació d'electromecànica de maquinària industrial. Domini d'electricitat i/o aire condicionat. Tenir disponibilitat horària. Tenir el carnet B i es valorarà el carnet D. (Ref. TM1436)
   

 

SABADELL

 

2014-07-17

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Operari/ària de màquina fresadora amb control numèric amb experiència de més d'1 any. Es requereix parlar correctament el català i el castellà i tenir vehicle per arribar al lloc de treball. Disponibilitat per treballar a jornada complerta de dilluns a diumenge. Possibilitats de contracte indefinit. (Ref. FM1435)
   

 

ALIO

 

2014-07-16

   
INFORMÀTICA I COMUNICACIONS
Comercial per captació i manteniment de cartera de clients per empresa de comerç i disseny d'aplicacions informàtiques. Formació a càrrec de l'empresa. Es requereix carnet de conduir B, mínim formació de graduat en ESO i edat de 18 a 30 anys. ALTA D'AUTÒNOM. (Ref. IC1426)
   

 

VALLS

 

2014-06-30

   
FABRICACIÓ MECÀNICA
Enginyer/a en organització industrial o en mecànica i/o dissenyador/a de productes de fabricació mecànica per realitzar tasques d'elaboració de plànols, disseny de peces, fer pressupostos, etc., amb experiència mínima d'1 any en les tasques descrites. Imprescindible tenir formació de CFGS i/o universitària; edat de 25 a 50 anys; carnet de conduir B i vehicle propi. (Ref. FM1423)
   

 

SELVA DEL CAMP, LA

 

2014-06-26

   
FUSTA, MOBLE I SURO
Tapissers/es amb mínim de 2 anys d'experiència en tasques de tapisseria. Es valorarà tenir coneixements de la llengua anglesa i el carnet de carretoner. (Ref. FS1406)
   

 

ALIO

 

2014-05-26

   
TRANSOPORTS I MANTENIMENT VEHICLES
Recepcionista de taller amb experiència en les següents tasques: Recepció dels clients al taller, tan presencials com per telèfon; coordinació de les diferents seccions del taller; gestionar pel programa informàtic: el parc de clients del servei de post-venta i de mecànica de l'empresa; realitzar la documentació necessària d'obertura i seguiment de les avaries; gestionar l'agenda de treball del taller; gestió, control i seguiment del taller mòbil i de les garanties dels vehicles distribuïts per l'empresa. Requisits: Noi de 25 a 45 anys, amb bona presència i predisposició a l'atenció constant al client, atenció telefònica i contacte continu amb els treballadors de l'empresa. Parlar correctament el català i es valorarà coneixements d'altres idiomes. (Ref. TM1405)
   

 

VALLS

 

2014-05-26

   
INSTAL·LACIONS I MANTENIMENT
Tècnic/a comercial amb experiència mínima de 3 anys en tasques de venda. Es requereix tenir entre 25 i 33 anys, carnet de conduir B, domini alt de la llengua francesa, formació mínima de batxillerat i amb predisposició per viatjar i estar llarg temps fora de casa. Contracte inicial temporal amb possibilitats de renovació en indefinit. Sou fix + comissions. (Ref. IM1404)
   

 

BARCELONA

 

2014-05-23

   
ACTIVITATS FÍCOESPORTIVES
Professor/a de zumba amb experiència i titulació per impartir classes. (Ref. AE1390)
   

 

VALLS

 

2014-04-29

   
INSTAL·LACIONS I MANTENIMENT
Oficial 3ª Operari màquines / Lubricador (engressar màquines) amb formació CFGS mecànica. (Ref. IM1320)
   

 

VALLS

 

2013-11-13

   
TEXTIL, CONFECCIÓ I PELL
Operaris/es cosidors/es amb experiència acreditada en cosir a nivell industrial o taller. Requisits: tenir vehicle propi i disponibilitat horària per treballar a torns rotatius de matí/tarda/nit. (Ref. TX1307)
   

 

VALLS

 

2013-10-25